Te koop in Amsterdam

Eef Kamerbeekstraat 332

1095 MP, Amsterdam 

€ 550.000,- k.k.

Omschrijving

Life is good at ‘WOON&’ op het Zeeburgereiland. In dit duurzame, recent gebouwde appartementengebouw is dit lichte driekamerappartement van 83 m² in verkoop gekomen. Het appartement, gesitueerd op de tweede verdieping aan de zuidwestkant, heeft een ruim balkon met een goede zonligging. De pvc-vloer met houtpatroon, de mooie keuken, badkamer met inloopdouche en de algehele afwerking zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. WOON& is een nieuwe vorm van wonen op het Zeeburgereiland in Amsterdam. In de gezamenlijke ruimtes kun je werken, ontspannen, klussen en er is een binnentuin met BBQ.

Het Zeeburgereiland heeft een fantastische ligging binnen de Ring A10, tussen het centrum en dorpen als Schellingwoude en Durgerdam. In de wijk zijn voorzieningen als een supermarkt, restaurants en scholen.

Het appartement ligt aan de achterkant van het gebouw, hierdoor heb je uitzicht op de binnentuin en een balkon op het zonnige zuidwesten. Direct aan de voorkant van het gebouw ligt een groot park met gratis sportfaciliteiten, een Urban skatebaan en padelkooien. In de komende jaren zal de wijk verder ontwikkeld worden tot een van de hotspots in Amsterdam.

Indeling:

Appartementengebouw:
Het moderne gebouw heeft een mooie, centrale entree van waaruit de parkeergarage, de bergingen, de gezamenlijke woon- en werkkamer en de bovengelegen woonetages te bereiken zijn. Het gebouw heeft een gezamenlijke fietsenstalling en bij het appartement hoort een eigen berging.

Appartement:
De lange hal met garderobenis en video-intercom geeft direct aan dat dit een trendy, instapklaar appartement is. De pvc-vloer met houtpatroon ligt in bijna het hele appartement en de wanden zijn, net als de plafonds, gestuct.

De woonkamer met open keuken heeft mooi lichtinval aan twee zijden en openslaande deuren naar het balkon. Dit is een leefruimte waar je direct het thuisgevoel zal ervaren. Hou je van koken, dan is dit de perfecte keuken voor jou. De hoekopstelling heeft veel bergruimte en alle apparatuur is ingebouwd: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-oven/magnetron.

Dit trendy appartement heeft twee slaapkamers. De master bedroom van 17.6 m² is goed in te delen met een slaap- en een kleedgedeelte en vanuit de woonkamer is de tweede slaapkamer van 6.9 m² te bereiken. Beide slaapkamers hebben een directe toegang tot de badkamer met een inloopdouche en een tweepersoons wastafel. Het toilet met fonteintje zit in een aparte ruimte, te bereiken vanuit de hal. Naast de toiletruimte is de berging/wasruimte gesitueerd.

Buiten:
Wonen in Amsterdam is fantastisch; helemaal als je een balkon hebt. Dit appartement heeft een balkon van bijna 7 m² op het zonnige zuidwesten. Zie jij jezelf hier al zitten?

Omgeving:
Het Zeeburgereiland heeft veel voorzieningen (het worden er nog meer) en een prima ligging ten opzichte van het Javaplein, de Dappermarkt en het centrum. Begin januari 2023 is de nieuwe pontverbinding tussen het Zeeburgereiland en Oostelijk Havengebied/Sporenburg in gebruik genomen. Met de bus en tram zijn het centrum en Centraal Station goed bereikbaar en de ligging aan de rand van Amsterdam zorgt voor een goede aansluiting op de Ring A10.

Parkeren:
Het concept Woon& biedt deelauto’s aan. Onder het gebouw is een parkeergarage voor circa 100 auto’s. Dit appartement heeft geen vaste parkeerplaats, er worden regelmatig parkeerplaatsen te koop/ te huur aangeboden.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 83 m²
– Verwarming middels stadsverwarming
– Volledig voorzien van vloerverwarming en -koeling
– Het appartementengebouw heeft diverse gemeenschappelijke voorzieningen (een binnentuin met BBQ tafel, een werkruimte met gereedschap en een woonkamer)
– Zeer licht appartement dankzij de hoekligging en het balkon op het zuidwesten
– Erfpacht € 1301,02 per jaar
– VvE bijdrage € 178,00 per maand
– Energielabel A+, geldig tot 2031
– Oplevering in overleg, kan snel!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars