Te koop in Amsterdam

Dijkwater 181

1025 CW, Amsterdam 

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Met winkelcentrum Boven ’t Y en de bioscoop als overburen woon je op wel een heel mooie plek in Noord. Dit goed ingedeelde tweekamerappartement met zonnig balkon vind je op de eerste verdieping, met mooi uitzicht naar het groen. De woonkamer is heerlijk ruim, net als de slaapkamer. Naar eigen smaak kun je de badkamer en keuken stylen of vernieuwen, waarna dit jouw droompaleis is. De fiets? Die kan in je eigen berging! En de auto? Er is geen wachttijd voor het aanvragen van een vergunning.

Steek de IJdoornlaan over, richting winkelcentrum Boven ’t Y met meerdere supermarkten, winkels en vele (afhaal)restaurants. Kijk naar een goede film in de bioscoop, ga wandelen of hardlopen in het park en loop naar metrostation Noord. Het centrum van Amsterdam is maar een kwartiertje met de metro!

Indeling:
Appartementengebouw:
Aan de kant van het parkeerterrein is de gezamenlijke entree van het opvallende appartementengebouw. Op de begane grond is een eigen berging van ca. 7 m2, voor de fietsen en andere spullen. Vanuit de centrale hal kun je met de trap en lift het appartement, gesitueerd op de eerste verdieping, bereiken.

Appartement:
Via de overdekte galerij loop je naar de voordeur van dit goed ingedeelde appartement. De lange, L-vormige hal grenst aan de woonkamer, een inpandige berging, de badkamer en de slaapkamer. Voor de jassen kun je de inpandige berging en de nis tegenover de meterkast gebruiken.
De bijna 5.80 meter brede woonkamer is een lichte leefruimte met grote ramen aan de zuidwestkant en mooi uitzicht naar het groen. Een grote zithoek, tv-meubel, dressoir en een eettafel kunnen hier prima staan. In de halfopen keuken staat een lichte wandopstelling met een kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast.
Aan de andere zijde van het appartement is de ruime slaapkamer die nu is ingedeeld met een bed, grote garderobekast en een bureau. Er ligt, net als in bijna het hele appartement, een vinylvloer met tegelpatroon in de slaapkamer.
De laatst ruimte in het appartement is de badkamer. Deze ruimte, uitgevoerd in lichte kleuren, is ingedeeld met een douche, toilet en een wastafel.

Buiten:
Hoe fijn is het om, als de zon schijnt, buiten te zitten! Dit appartement heeft een zonnig, ruim balkon van ca. 11 m2 op het zuidwesten. De bomen staan op afstand, dus de zon schijnt goed op het balkon. En het uitzicht naar het vele groen, met het winkelcentrum op de achtergrond, is fraai.

Omgeving:
Een van de voordelen van wonen in Noord is de ligging, tussen het centrum en het prachtige buitengebied richting Landsmeer en Broek in Waterland. Aan de noordkant van Amsterdam vind je prachtige natuur, waaronder natuurgebied Ilperveld en recreatiegebied ’t Twiske.

Parkeren:
Als bewoner van dit appartement kun je een vergunning aanvragen voor gebied Noord 1. Hiervoor geldt op dit moment geen wachttijd. Een parkeervergunning voor bewoners kost € 37,29 per 6 maanden. Een tweede parkeervergunning kost € 93,23 per 6 maanden.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 59 m²
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
– Actieve VvE
– VvE bijdrage € 256,57 per maand (incl. voorschot verwarming)
– Gelijkvloers wonen dankzij de lift in het gebouw
– Blokverwarming
– Ruim balkon op het zuidwesten
– Eigen (fietsen)berging op de begane grond
– Energielabel C, geldig tot 27-11-2030

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars