Te koop in Amsterdam

Dierenriem 106

1033 AH, Amsterdam 

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

Je eigen (t)huis op steenworp afstand van de bruisende NDSM-werf met tal van leuke horecagelegenheden. Dit compacte appartement op de 6e verdieping van de Coenflat biedt een goede basis om te stylen tot jouw droomappartement. Het uitzicht over de wijk met veel laagbouw en groen is fraai en je ziet, in de verte, de machtige kranen in het Havengebied staan. Dankzij de ligging aan de zuidwestkant van het gebouw is het appartement heerlijk licht en zit je, als de grote ramen open staan, heerlijk in de zon!

Je woont op een mooie plek in de populaire wijk Oostzanerwerf met veel groen en voldoende parkeergelegenheid voor de autoliefhebber. Met de fiets ben je snel bij je favoriete sportclub, bij natuurgebied Noorder IJpolder en winkelcentrum Molenwijk. Bij de NDSM-werf kun je terecht bij trendy horeca zoals Noorderlicht, Pllek, IJver en de IJ-kantine.

Indeling:

Appartementengebouw:
Aan de buitenzijde zie je de entree van de Coenflat die leidt naar een tweede portaal met de lift, maar ook de gang met de bergingen. Bij dit appartement hoort een berging van 2.08 x 1.91 meter. In de centrale hal zijn de brievenbussen en het bellentableau met intercom. Met de trap en lift is het appartement, gesitueerd op de 6e verdieping, te bereiken.

Appartement:
De ruime hal staat in verbinding met de woon-/slaapkamer en de badkamer. De grootte van de hal biedt ruimte om een grote kast, een opklapbed en/of en bureau neer te zetten. Er ligt, net als in bijna het hele appartement, een nette laminaatvloer.

Door de grote ramen aan de zuidwestkant valt veel licht in de woon-/slaapkamer naar binnen. Hoe ga je de ruimte indelen? Een lekkere bank bij de tv, een gezellige eettafel en met een kast kun je een semi-aparte slaapruimte creëren. Aan jou de leuke taak om deze leefruimte optimaal en naar eigen smaak in te delen. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een wasmachine.

De badkamer is recent vernieuwd, met heerlijk ligbad. Er is een douchewand geplaatst, dus ook als je liever gaat douchen is deze badkamer perfect. Verder zie je een wandcloset, glazen plankjes om spullen op te zetten en een wastafel met spiegel en planchet.

Parkeren:
Er is voldoende openbare, gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van de Coenflat en in de straat.

Omgeving:
Ook het natuur-/ recreatiegebied Het Twiske ligt in de nabijheid. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen en zwemmen. De Ring A10 en andere uitvalswegen zijn met de auto goed bereikbaar en er zijn een goede busverbindingen, onder andere met Amsterdam Centraal en Zaandam. Na 10 minuten ben je bij de pont, die je naar Amsterdam Centraal brengt. Liever met de Noord-Zuidlijn? Station Noord bevindt zich op fietsafstand.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 34 m²
– Bouwjaar 1963
– Kunststof kozijnen met isolerende beglazing
– Mooie ligging op de 6e verdieping, te bereiken met een lift
– Verwarming via blokverwarming, warm water via een boiler
– Boiler is gehuurd voor € 24,47 per maand
– Energielabel C, geldig tot december 2033
– Actieve VVE met maandelijkse servicekosten van € 224,74 (inclusief voorschot stookkosten en blokverwarming)
– Voortdurende erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam ( de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing)
– De huidige jaarcanon bedraagt € 47,35 per jaar met een 1-jaarlijkse indexering. Het huidige tijdvak loopt van 16 oktober 1961 t/m 15 oktober 2036;
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars