Te koop in Amsterdam

Da Costakade 209O

1053 XA, Amsterdam 

€ 295.000,- k.k.

Omschrijving

Lichte studio op eigen grond van 38m² en met tuin (11m²) op een top locatie in het gezellige Amsterdam Oud West en aan de rand van het centrum en de grachtengordel van Amsterdam! Gelegen aan het water van de Da Costakade en op slechts 8 minuten lopen naar het Leidseplein.

Indeling:
Entree via eigen trap, toilet met fontein, grote open ruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een open keuken met toegang tot de tuin. Er hoeft slechts nog een douche gerealiseerd te worden.

Locatie
De Da Costakade ligt in het populaire Amsterdam Oud-West perfect tussen de mooie Jordaan en de bruisende Ten Katebuurt. Zeer centraal en prettig geleden nabij het stadscentrum en Amsterdam-Zuid. Op loopafstand zijn alle voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen alsmede veel keuze aan leuke eettentjes, cafés en goede restaurants. Het appartement ligt bijna aan de hoek Da Costakade en Jacob van Lennepkade dichtbij de gezellige Bilderdijkstraat, Kinkerstraat en ‘De Hallen’, met onder andere de Foodhallen, een bioscoop en een bibliotheek. Hartje Amsterdam is 5 minuten lopen, maar met de auto bent u binnen 5-10 minuten op de Ring en het Centraal station is op nog geen 10 minuten fietsen.

Kenmerken
– Appartement van 38m² NEN2580 gemeten
– Eigen grond
– Tuin op het oosten
– CV installatie uit 2011
– Servicekosten € 99,- per maand
– Professioneel beheerde VvE
– Parkeren via parkeervergunning
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars