Te koop in Amsterdam

Cycladenlaan 134

1060 LZ, Amsterdam 

€ 789.000,- k.k.

Omschrijving

Riante 5-kamer drive-in hoekwoning van 184 m2 (incl. garage) met tuin aan het water en prachtig uitzicht aan de achterzijde!

Dit ruime herenhuis is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘de Aker’. De woning beschikt over een ruime inpandige garage en voor deze garage heeft u een eigen oprit voor het plaatsen van eventueel 2 auto’s. Als klap op de vuurpijl beschikt de woning over een dakterras en een fraai aangelegde tuin. Er is dus de gehele dag wel een plek te vinden waar u van de zon kunt genieten!

Indeling:
Begane grond: U komt binnen in de ruime hal met de meterkast en het eerste toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige garage met veel bergruimte waar ook een bijkeuken is gesitueerd. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer welke is uitgebreid door een aanbouw aan de zijkant waar je heerlijk kunt ontspannen bij de open (gel)haard. De tuin aan de achterzijde is gesitueerd op het noordwesten, gelegen aan het water en heeft een mooi uitzicht op een groenstrook.

Eerste verdieping: U komt boven op de overloop welke toegang geeft tot de riante woonkeuken waar een elektrische haard is gesitueerd. De keuken is voorzien van bijna alle denkbare inbouwapparatuur. Verder vindt u op deze verdieping de eerste slaapkamer welke nu gebruikt wordt als kantoor.

Tweede verdieping: Op deze verdieping vindt u een ruime slaapkamer waar je een heerlijk ruim gevoel krijgt door het verhoogde plafond. Ook is er toegang tot de tweede slaapkamer, het tweede separate toilet, de badkamer v.v. een inloopdouche en een dubbele wastafel. Deze badkamer, alsmede de toiletten, zijn recent volledig gerenoveerd en pas geleden opgeleverd. Als laatste de berging met CV installatie en de wasmachineaansluiting. Op deze verdieping vindt u tevens het dakterras op het zuidoosten en twee ruime vlieringen, waar veel bergruimte beschikbaar is.

Alle trappen zijn recent gerenoveerd en afgewerkt met eikenhout en luxe, hoogwaardige vloerbedekking.

Ligging:
Dit royale huis staat in woonwijk ‘de Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De woning is gelegen in een rustige straat aan de buitenzijde van de woonwijk. In de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp en het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9, A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook ontbreekt het u hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen bieden tramlijnen u een directe verbinding met het centrum van Amsterdam dat in minder dan 30 minuten te bereiken is. Op loopafstand treft u diverse winkels (winkelcentrum ‘Dukaat’). Op loopafstand van Natuurgebied Lutkemeerpolder, bereikbaar langs de dijk achterom.

Bouw:
De woning is gebouwd in 2003. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een lessenaar dak, welke is voorzien van dakpannen. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2019 geplaatste CV installatie (huur). Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot en met 31 januari 2049. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 1994 van toepassing. Kijk voor meer informatie op
de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 2003
-Eengezinswoning
-Woonoppervlakte bedraagt 184 m2
-Buitenzijde recent geschilderd
-20 zonnepanelen (2020 geplaatst)
-Huur c.v. ketel, € 28,82 per maand
-Alarminstallatie
-Erfpachtcanon voortdurend afgekocht t/m 31-01-2049. Spijtoptantenregeling is aangevraagd door verkoper.
-Zonnige op het noordwesten gesitueerde tuin van bijna 100 m2
-Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars