Te koop in Haarlem

Coltermanstraat 9Zw

2013 BA, Haarlem 

€ 395.000,- k.k.

Omschrijving

Heerlijke benedenwoning met tuin in het Garenkokerskwartier!

Een prettige combinatie van comfortabel wonen en op een ideale locatie in het populaire Garenkokerskwartier van Haarlem. Het betreft een 3-kamer benedenwoning met 2 slaapkamers, welke op loopafstand ligt van het centrum en met het station en diverse winkels praktisch om de hoek. De woning is goed onderhouden, in 1995 is de fundering geheel vernieuwd en is er een betonnen vloer gestort.

INDELING
Entree, hal, een ruime woonkamer met hoge plafonds en veel lichtinval door de grote ramen op het het westen. Een gang die toegang biedt tot een royale en rustige slaapkamer aan de achterzijde van de woonkamer en voorzien van een raam aan de tuinzijde. Een badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet, en een keuken met diverse inbouwapparatuur en toegang tot de tuin. In het verlengde van de keuken bevindt zich de tweede slaapkamer welke ook aan de tuin grenst. De stenen berging, voorzien van elektra en water ligt in het verlengde van de 2e slaapkamer en is vanaf de tuin toegankelijk.

LIGGING
Het Garenkokerskwartier staat bekend als een van de meest geliefde wijken van Haarlem. Met zijn charmante straten, groene omgeving en karakteristieke woningen biedt deze buurt een heerlijke levensstijl. De aangeboden woning ligt op loopafstand van onder meer het station Haarlem, het Kenaupark, de Kleverparkweg met diverse winkels, supermarkten, restaurants en cafés. Ook de ‘Oude stad’ het centrum van Haarlem ligt op slechts enkele minuten lopen. Daarnaast zijn scholen, kinderopvang en recreatie mogelijkheden gemakkelijk bereikbaar. Met het openbaar vervoer en de nabijheid van belangrijke uitvalswegen is de rest van Haarlem en zijn de omliggende steden eenvoudig te bereiken.

De Coltermanstraat wordt verder gekenmerkt door buurtbewoners die altijd voor elkaar klaar staan.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte ca. 67m²
– Heerlijk licht appartement
– Volledig dubbel glas
– Leuke tuin, op het Noordoosten, schutting en tegelwerk vervangen in 2017
– Beide slaapkamers aan de tuinzijde
– Ideale ligging op loopafstand van het centrum, het Kenaupark en het Station
– Betonvloer
– Fundering in 1995 geheel vernieuwd
– VVE actief, KVK ingeschreven en gezamenlijke opstalverzekering
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars