Te koop in Amsterdam

Burgemeester Fockstraat 182-1

1063 EA, Amsterdam 

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

LET OP, DIT BETREFT EEN KLUSWONING!!

Dit ruim opgezette 3-kamer appartement van 69m2 is gelegen op de eerste verdieping van dit complex aan de Burgemeester Fockstraat. Het complex wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging Van Eigenaren.

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de afgesloten keuken en de woonkamer. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. De balkons zijn gesitueerd op het westen en op het oosten. De toiletruimte is separaat. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in het souterrain van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo vind je in de nabijheid van het complex diverse openbaar vervoermogelijkheden en winkelcentrum Plein ’40-’45’ met een diversiteit aan winkels en zijn dagelijkse markt. De uitvalswegen A4, A9, A10 en de Haarlemmerweg zijn binnen enkele minuten aan te rijden en rondom het complex zijn er voldoende parkeergelegenheden.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 81,44 en kan voor het eerst worden herzien op 30-04-2029. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn de erfpachtbepalingen van 1994 van toepassing (5-jaarlijkse indexering). Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1955
– Betreft een kluswoning
– Woonoppervlakte van 69m2
– Appartementsrecht
– Servicekosten bedragen € 116,11 (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
– Erfpachtcanon bedraagt € 81,44 per jaar t/m 31-10-2023 daarna €91,13 per jaar t/m 31-10-2028
– As is where is clausule van toepassing
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Asbestclausule van toepassing
– Foto 3 en 8 zijn artist impressions
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars