Te koop in Amsterdam

Burgemeester De Vlugtlaan 341

1063 BP, Amsterdam 

€ 250.000,- k.k.

Omschrijving

Licht en rustig 2-kamer appartement van 59 m2 gelegen op de de bovenste etage met een fantastisch vrij uitzicht!

Dit goed ingedeelde appartement is gelegen op de achtste verdieping van een zeer goed onderhouden complex aan de Burgemeester de Vlugtlaan. Het complex beschikt over een tweetal liften, een eigen voltijds huismeester en wordt proactief beheerd door een professionele beheerder. Daarnaast heeft het complex een financieel gezonde en actieve Vereniging Van Eigenaren.

Indeling:
Op de begane grond vind je de gemeenschappelijke entree met elektrische toegangsdeuren. Hier kan je de lift nemen naar de achtste verdieping.

Je komt binnen via de voordeur die direct toegang geeft tot de ruime hal. Vanuit deze hal zijn alle vertrekken bereikbaar. De keuken is opgesteld in een L-vorm waardoor je tijdens het koken optimaal van het weidse uitzicht kunt genieten. Ook de woonkamer is voorzien van grote raampartijen met vrij uitzicht. Het appartement heeft een heerlijk balkon gelegen op het zuidwesten waar je perfect de hele middag en het einde van de dag nog lekker in de zon kunt zitten. Om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten én de ruimte lekker licht te houden, wordt de slaapkamer door middel van een kast afgeschermd. Het terugbrengen van een volledig afgesloten slaapkamer is eenvoudig te realiseren door het plaatsen van een tussenwand. De badkamer en het separate toilet zijn ook via de hal bereikbaar.

Voor een verdere indruk van het appartement kun je de plattegronden bekijken.

Locatie:
Het appartement maakt onderdeel uit van het complex Burgemeester de Vlugtlaan 161 t/m 345. Het complex ligt op een goed bereikbare locatie, dicht bij de Haarlemmerweg en op kleine afstand van station Sloterdijk. Winkels, restaurants en andere voorzieningen vind je op korte loopafstand van de Burgemeester de Vlugtlaan en op het levendige Plein ’40-’45. Om andere delen van de stad te bereiken met het openbaar vervoer neem je de tram (lijn 7), de bus (lijnen 21, 61 en 69, 282) of de metro (lijn 50, 51). Je kunt natuurlijk ook de fiets pakken. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelwegen A5 en A10.

Vereniging Van Eigenaren:
De VvE. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Stedeplan VvE Beheer. De servicekosten bedragen
ca. € 184,- plus een voorschot van de stookkosten van ca. € 100,- per maand.
De professionele beheerder is proactief, handelt reparatieverzoeken snel af en zorgt onder meer voor het financieel en administratief beheer en de bestuurlijke en technische ondersteuning. Er is voltijds een huismeester aanwezig in het complex die onder meer zorgt voor het dagdagelijks onderhoud.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1958
– Woonoppervlakte van 59 m2 (NEN2580 gemeten)
– Blokverwarming met eigen draadloze meters
– Actieve en professionele VvE
– Complex beschikt over twee liften en eigen huismeester
– Veiligheidscamera’s op elke verdieping
– Berging op de begane grond
– Digitale toegang met tags (entree en berging)
– Aanvraag voor het vastzetten van de eeuwigdurend erfpacht is uitgezet (voorwaarden spijtoptantregeling)
– Erfpacht € 50,82 per jaar; vast bedrag tot 2032
– Servicekosten ca. € 184,- exclusief stookkosten van ca. € 100,- per maand
– Glasvezel wordt in de toekomst aangelegd via Open Dutch Fiber
– Oplevering in nader overleg

Disclaimer:
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-Makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars