Te koop in Amsterdam

Burgemeester Cramergracht 134

1064 AK, Amsterdam 

€ 337.500,- k.k.

Omschrijving

Dit goed onderhouden, fraaie 3-kamer appartement van 62 m2 (2 slaapkamers) met balkon op het westen bevindt zich in een goed verzorgd complex, voorzien van een tweetal liften. Het complex wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve vereniging van eigenaren. De woning is instap-klaar. In 2017 is de woning uitgebreid gerenoveerd (badkamer, toilet en stucwerk).

Indeling:
Bij binnenkomst via de entree betreed je de hal, die toegang biedt tot de woonkamer, de badkamer met toilet, de keuken en de twee slaapkamers. De keuken is voorzien van een mooi composiet aanrechtblad met daarin een 5-pits kookplaat en bevat alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, aparte vriezer en combi-oven. De woning heeft twee ruime slaapkamers, één aan de voorzijde en de tweede slaapkamer aan de achterzijde, waarvandaan je toegang hebt tot het op het westen gesitueerde balkon. In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime berging.

Ligging:
De locatie van het appartement is bijzonder gunstig en centraal gelegen. In de directe omgeving tref je diverse winkels aan, waaronder Bos en Lommerplein, Mercatorplein en Plein’40-’45. Op slechts 100 meter afstand zijn verschillende openbaar vervoersmogelijkheden beschikbaar, zoals metro, tram en bus. Belangrijke uitvalswegen, zoals de Haarlemmerweg, A4, A9 en ringweg A10, zijn gemakkelijk bereikbaar. Direct voor de deur liggen recreatiemogelijkheden in de vorm van het Sloterpark en de Sloterplas. Ook het centrum is eenvoudig te bereiken. Voor het parkeren van je auto rondom het complex kun je een ontheffing aanvragen bij de gemeente (Blauwe zone). Bovendien zijn er tal van gezellige eetgelegenheden in de directe omgeving.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt €55,36. Dit tijdvak loopt tot 15 juni 2031. Na het einde tijdvak is de canon eeuwigdurend vastgeklikt op een bedrag van €82,66 welke jaarlijks wordt geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1958
-Appartementsrecht
-Gemeentelijk monument
-Erfpacht canon bedraagt €55,36. Dit tijdvak loopt tot 15 juni 2031. Daarna is de erfpacht eeuwigdurend vastgeklikt op een bedrag van €82,66 welke jaarlijks wordt geïndexeerd.
-Servicekosten bedragen ca. € 103 p.m. en een voorschot van €81,- voor de stookkosten
-Woonoppervlakte van 62 m2
-Energielabel C geldig tot 18-11-2031
-Volledig v.v. dubbele beglazing
-Badkamer, toilet, radiatoren, voordeur, stucwerk woonkamer en binnendeuren zijn vernieuwd in 2017
-Berging in de onderbouw
-Ontheffing voor de blauwe zone kan worden aangevraagd voor 2 auto’s
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars