Te koop in Amsterdam

Brouwersgracht 161-1B

1015 GG, Amsterdam 

€ 250.000,- k.k.

Omschrijving

Op een van de mooiste locaties in de Jordaan gelegen, stijlvol gerenoveerde studio in authentiek en monumentaal pand aan de Brouwersgracht gelegen op eigen grond. Deze studio is ideaal voor studenten, starters of 1 persoonshuishoudens die een plek in de stad behoeven voor eigen gebruik en bewoning (hoofdverblijf). Doordat het appartement in 2009 is geformeerd uit bestaande woningen voldoet het aan de moderne eisen qua isolatie, installaties en veiligheid. Probleemloos wonen en genieten van de binnenstad, dat biedt deze fraaie bovenwoning. Het betreft 28/100e onverdeeld aandeel in het appartementsrecht gelegen op de 1e verdieping. Een onverdeeld aandeel is niet met hypotheek te bezwaren, geïnteresseerden moeten dus beschikken over eigen middelen.

Indeling:
1e verdieping: entree, woon-/slaapkamer, keuken, badkamer.

Locatie:
De woning is gelegen in het centrum van Amsterdam nabij de grachtengordel. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S 102 en met het openbaar vervoer (Amsterdam CS dichtbij). Op loopafstand bevinden zich parken (Westerpark, Vondelpark), musea (Rijksmuseum, Anne Frank huis), scholen en speelterreinen alsmede diverse trendy winkels. Parkeren is mogelijk met vergunning.

Vereniging van Eigenaren:
Het pand is in 2009 gesplitst in appartementsrechten. De actieve VVE bestaat uit 4 appartementsrechten, de servicekosten bedragen € 135,- per maand (inclusief nutsvoorzieningen). De studio is volledig gerenoveerd, heeft een moderne keuken en sanitair, alle installaties zijn vernieuwd. Het complex is goed onderhouden.

Bijzonderheden:
– (Onverdeeld) aandeel van appartementsrecht dus geen hypotheek mogelijk
– Gedeelde CV en elektrische installatie
– Servicekosten ca. 135,- euro incl. nutsvoorzieningen
– Gelegen op eigen grond
– Gemeentelijk monument
– Goed onderhouden complex met actieve VVE
– Hoekligging met zicht op de gracht
– Volledig geïsoleerd, rondom dubbel glas
– Moderne installaties, keuken en sanitair
– Oplevering per direct mogelijk

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars