Te koop in Amsterdam

Boutenburg 177

1068 ZD, Amsterdam 

€ 295.000,- k.k.

Omschrijving

Goed ingedeeld 3-kamer appartement van 64 m2 gelegen op de 5e verdieping van dit goed onderhouden complex aan de Boutenburg. Het in 1961 gebouwde complex is voorzien van een liftinstallatie met twee liften en wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging Van Eigenaren. Het appartement beschikt over een energielabel A!

Indeling:
Via de lift en galerij bereik je de entree en hal met meterkast. Ruime woonkamer met keuken aan de voorzijde en ruim en zonnig balkon op het westen. Slaapkamers aan zowel de voor- als achterzijde. Centraal de badkamer met inloop douche en wastafelmeubel. De toiletruimte is separaat in de hal waar ook de wasmachine aansluiting zich bevindt. Je hebt tevens de beschikking over een ruime berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Op loopafstand van het appartement vind je diverse openbaar vervoermogelijkheden (diverse busverbindingen en tram lijn 1 & 17 naar CS). In de nabijheid van het appartement vind je het Osdorpplein met een diversiteit aan winkels en andere sociale voorzieningen zoals o.a. het theater Meervaart, recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark) en de uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn binnen enkele minuten aan te rijden.

Eigendomssituatie:
Het complex is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar afgekocht tot 31 maart 2054. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn de algemene erfpachtbepalingen van 2000 van toepassing. De aanvraag om voer te stappen naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden gedaan. De nieuwe eigenaar kan deze aanvraag overnemen. Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak 64 m²
– Energielabel A
– Servicekosten bedragen circa € 182,- exclusief € 95,- stookkosten
– Erfpacht afgekocht tot 31 maart 2054
– Gelegen in een leuke woonomgeving
– Gratis parkeren
– Scholen, winkels en recreatiemogelijkheden op loop- en fietsafstand
– Ideale ligging ten opzichte van de uitvalswegen en openbaar vervoer
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars