Te koop in Amsterdam

Binnenzagerij 22

1021 PK, Amsterdam 

€ 395.000,- k.k.

Omschrijving

Je eigen plek in Amsterdam met een fijn balkon, een rustige ligging en verrassend veel ruimte! Dit driekamerappartement op de eerste verdieping is ingedeeld met een lichte woonkamer, grote keuken en een xl-slaapkamer. Met een slimme verbouwing kun je hier een extra slaap-/werkkamer maken, waardoor dit appartement ook geschikt is om vanuit huis te werken en voor een gezin. Het balkon is gesitueerd op het oosten en je woont in een rustige straat, terwijl de dynamiek van Noord en het centrum binnen handbereik is.

De Binnenzagerij is een rustige zijstraat van de Gedempte Insteekhaven, die parallel loopt aan de Meeuwenlaan. Noord is een wijk met veel groen en er is een speeltuintje voor de kinderen op loopafstand. Het Noorderpark en het Vliegenbos zijn in de nabijheid en er zijn twee goede supermarkten in de buurt. Restaurants en leuke cafés zoals Stork, Hangar en De Goudfazant) maken dit stukje Amsterdam geliefd.

Indeling:

Begane grond:
Dit appartement heeft een eigen entree op de begane grond, voorzien van een intercom. De ruimte van de hal biedt de mogelijkheid om een kinderwagen of een garderobe neer te zetten.

Eerste verdieping:
De lichte overloop staat in verbinding met een lange gang, waaraan alle ruimtes van dit appartement grenzen. Aan de rechterzijde zijn de meterkast, berging en badkamer gesitueerd. In de berging is ruimte voor de wasapparatuur en de badkamer is ingedeeld met een toilet, wastafel en een douche.

Aan de voorzijde is de woonkamer van circa 20 m², die goed is in te delen met een zit- en een eetgedeelte. Door de grote ramen aan de westkant valt veel licht naar binnen en de huidige afwerking biedt jou de kans om jouw woonstijl tot uiting te brengen.

De keuken en slaapkamer zijn aan de achterzijde gesitueerd. In de keuken van meer dan 11 m² staat een eenvoudige Bruynzeel opstelling met losse modules van Ikea. Met een gewijzigde indeling kan de keuken worden gesplitst in twee ruimtes, waarbij er een kinderkamer of werkkamer gerealiseerd kan worden.

Aan ruimte geen gebrek, want de slaapkamer in dit appartement is circa 15 m² groot. Zo is er meer dan genoeg plek voor een tweepersoonsbed en een grote garderobekast.

Buiten:
Vanuit de slaapkamer en keuken is het circa 4 meter brede balkon op het oosten te bereiken. Met een hapje en een drankje binnen handbereik kijk je naar de tuinen van de benedenwoningen en de tussengelegen groenstrook met hoge bomen.

Omgeving:
Met de pont vanaf het Buikslotermeerplein en het IJplein is het dag en nacht maar een paar minuten naar Amsterdam Centraal en het bruisende centrum. Met de auto heb je een goede aansluiting op de Ring A10 met de Noord-Zuidlijn reis je snel en comfortabel richting het Rokin, de Vijzelgracht, de Pijp en Amsterdam Zuid.

Parkeren:
In de straat is voldoende parkeergelegenheid (vergunningenstelsel).

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 72 m²
– Eigen entree op de begane grond
– Diverse indelingsvarianten mogelijk (o.a. een tweede slaapkamer of werkkamer)
– Actieve VvE met een Meerjarenonderhoudsplan
– Erfpacht afgekocht tot 15-11-2035
– VvE bijdrage € 91,84 per maand
– Energielabel B geldig tot 23-10-2030
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars