Te koop in Amsterdam

Bep van Klaverenboulevard 6

1034 WP, Amsterdam 

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

De bekende bokser Lambertus van Klaveren, beter bekend als Bep van Klaveren, is de naamgever van deze autovrije straat waar deze ruime maisonnette van 99 m² te koop wordt aangeboden. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, perfect voor een gezin, en op de tweede verdieping zijn de woonkamer, eetkamer, keuken en een dakterras op het zonnige zuiden. Bijzondere elementen zijn het boogvormige dak, de lichtinval en het uitzicht aan de zuidkant. Zodra je deze maisonnette en het leuke straatje hebt gezien, ben je verkocht!

Rondom het wijkje, die allemaal de naam dragen van een Olympische sporter, zie je veel openbaar groen en water. Na een paar stappen ben je bij de bushalte waar bus 36 zorgt voor een goede verbinding met Station Noord, metrostation Noord en Station Sloterdijk. Op korte loopafstand is openbare parkeergelegenheid en de straat is autovrij, waardoor het een fantastische plek is voor een gezin.

Indeling:
Op de begane grond, op de hoek van de straat, is een overdekte trap die leidt naar de eerste verdieping. Ook de privéberging van circa 6.3 m², onder andere voor de fiets, bevindt zich op de begane grond.

Eerste verdieping:
Via de overdekte galerij loop je naar de voordeur van deze maisonnette. In de lange, L-vormige hal ligt een mooie laminaatvloer en inbouwverlichting in een koof zorgt voor de juiste sfeer. Aan de rechterzijde, naast de trap, is de toiletruimte met fonteintje. Verder zijn op deze verdieping drie ruime slaapkamers en een badkamer, perfect voor een gezin en om vanuit huis te werken.
Aan de voorzijde is een ruime tweepersoonskamer met een brede nis, waar een grote garderobekast kan staan. De tweede en derde slaapkamer, waarvan een groot genoeg is voor een tweepersoonsbed, bevinden zich aan de achterzijde. In de slaapkamers en op de overloop ligt een keurige laminaatvloer.
De badkamer is ingedeeld met een ruime douche, een wastafel met spiegel en planchet, de wasmachineaansluiting en mooi tegelwerk. In de douche hangt een grot, zwarte douchekop met thermostaatkraan en een losse handdouche.

Tweede verdieping:
Onder het fraai vormgegeven dak zijn de woonkamer, eetkamer en keuken met een totale oppervlakte van circa 48.4 m². Door de grote ramen aan de noord- en zuidkant valt veel licht naar binnen en ook op deze verdieping ligt laminaat.
De ruime woonkamer grenst aan het balkon, met prachtig uitzicht naar de Buiksloterkerk. Er is een halfopen verbinding met de keuken, die één geheel vormt met de eetkamer. Hier trekt het gebogen dak de aandacht zorgen de lage, maar brede ramen voor privacy. Er is ruimte voor een grote eettafel en de lichte hoekopstelling is voorzien van een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser.

Balkon:
Het meer dan 5 meter brede balkon is gesitueerd op het zonnige zuiden. Dit is een heerlijke plek om buiten te zitten, eten en van de zon te genieten. Je kijk over de gebogen daken richting de toren van de kerk en je ziet vele boomtoppen, die straks weer vol in blad staan.

Omgeving:
Een fantastische plek voor jong en oud; dat is wonen in Buiksloot. Alle benodigde voorzieningen voor jong en oud zijn binnen handbereik. Je kunt hardlopen in het park en er zijn meerdere scholen op loop-/fietsafstand. Voor het beoefenen van je favoriete sport is de kans heel groot dat je niet ver hoeft te reizen, want er is volop keuze; van paardensport tot voetbal en atletiek. De Ring A10 is goed bereikbaar en met de Noord-Zuidlijn ben je in zes minuten op CS en in een kwartier sta je op de Zuidas.

Berging:
Bij het appartement hoort een eigen (fietsen)berging op de begane grond.

Parkeren:
Aan de Schepenlaan en de Abebe Bikalalaan is voldoende openbare, gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 99 m²
– Bouwjaar 1995
– Energielabel A, geldig tot 01-02-2034
– VVE met maandelijkse servicekosten van € 132,41
– Erfpacht is afgekocht tot 31-05-2044
– Ruim balkon op het zonnige zuiden
– Drie slaapkamers, een badkamer en aparte toiletruimte op de eerste verdieping
– Prachtig uitzicht naar de toren van de Buiksloterkerk
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars