Te koop in Amsterdam

Barajasweg 106

1043 CP, Amsterdam 

€ 800.000,- k.k.

Omschrijving

Modern (nieuwbouw) stadsvilla appartement van 103 m2, bestaande uit twee verdiepingen en terras nabij Station Sloterdijk!

Dit ruime nieuwbouw appartement van 103 m2 bevindt zich in “Vertical Center”. De stadsvilla is verdeeld over twee woonlagen met 3 slaapkamers, veel bergruimte een een zonneterras bij de entree.

Indeling:
Tweede verdieping: Het appartement is gelegen op de 2e en 3e verdieping. Je komt binnen in de hal via de eigen entree of via de schuifpui naar de keuken. Aan de hal grenst een toilet, de trap naar de derde verdieping, een berging en aan de rechterzijde ga je naar de woonkamer. De open keuken vanuit de entree aan de schuifpui grenst aan de woonkamer. De keuken is voorzien van een kookeiland inclusief BORA afzuiging, oven, Amerikaanse koelkast en Samsung wasmachine. De eerste verdieping is een split level verdieping wat de woning nog meer karakter geeft. Via de woonkamer is er toegang naar de eerste slaap- of werkkamer.

Derde verdieping: Op deze verdieping bevindt zich een overloop, 2 slaapkamers, een berging en een badkamer met een ligbad, aparte douche, wastafel en een tweede toilet.

Ligging:
De Barajasweg bevindt zich in Amsterdam Nieuw-West, in de wijk “Sloterdijk”. Deze buurt staat bekend om zijn diverse bevolking en biedt een mix van woonwijken, groene ruimtes en stedelijke voorzieningen. Amsterdam Sloterdijk is een wijk die profiteert van een goede infrastructuur. Treinen en bussen bieden gemakkelijke toegang tot andere delen van de stad, inclusief het centrum van Amsterdam. In de buurt vind je verschillende lokale winkels, supermarkten en eetgelegenheden.

Erfpacht grond:
Eeuwigdurend afgekocht! U hoeft voor dit registergoed nooit meer een erfpachtbetaling te doen.

VERTICAL:
VERTICAL is een ontwikkeling bestaande uit 168 woningen, verdeeld over 3 deelgebieden: West, East & Center. East is de hoogste toren in het plan, met 112 appartementen en maisonnettes. Het uitgangspunt van het ontwerp is een stapeling van landschappen met verschillende typen groen die aansluiten bij het omliggende Brettenlandschap. VERTICAL West is de lagere toren en bestaat uit 42 appartementen. In het ontwerp van West is er gefocust op biodiversiteit, op dieren en insecten. VERTICAL Center ligt tussen East en West aan een autoluw en groen hof en bestaat uit tweelaagse stadswoningen met daarboven tweelaagse tuinwoningen. Het energieconcept van Amsterdam VERTICAL is in tijden van stijgende energieprijzen en zelfvoorzienendheid bijzonder te noemen.

Algemeen:
– Bouwjaar 2023
– Appartementsrecht
– Energielabel A+
– Servicekosten bedragen € 358,- per maand
– De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
– Vloerverwarming
– Duurzaam: het gebouw maakt gebruik van zonne-energie, windenergie en opslag van warmte en koude in de
grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Groene gevels en daktuinen dragen bij aan
het verminderen van de opwarming van het gebouw.
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
– Gemeenschappelijk dakterras, werkplek en fitnessruimte op de vijfde verdieping van Vertical East

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars