Te koop in Amsterdam

Bankwerkerij 175

1021 NT, Amsterdam 

€ 650.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen op steenworp afstand van het IJ en de pont naar het centrum? Of een bezoek aan het EYE filmmuseum en Shell toren (ADAM Toren), dan is dit 5-kamer-appartement iets voor jou! Het appartement heeft een eigen entree op de begane grond, 3 ruime slaapkamers, een fraaie keuken, 2 badkamers en een ruime tuin gelegen op het westen. Op de begane grond is een inpandige berging die ook als werk-/hobbyruimte gebruikt kan worden. En de erfpacht? Die is eeuwigdurend vastgezet onder de gunstige voorwaarden.

De plek die is fantastisch! De Bankwerkerij is een rustige zijstraat van de Meeuwenlaan in het populaire Noord. Het Noorderpark en het Vliegenbos zijn om de hoek en tevens op loopafstand tref je meerdere supermarkten aan voor de dagelijkse boodschappen waaronder de Foodmarkt en de markt in Van der Pekstraat. Restaurants en leuke cafés zoals Stork, Hangar en De Goudfazant maken dit stukje Amsterdam geliefd. De ligging is heel centraal en goed bereikbaar, zowel met de auto als met het OV. Op slechts enkele minuten loopafstand ben je bij het pontje die de gehele nacht vaart. Direct om de woning zijn diverse groenvoorzieningen. Tevens zit je binnen enkele minuten op de A10.

Indeling
Begane grond: Bij binnenkomst heb je via de hal toegang tot het toilet en diverse opbergkasten, de woonkamer en de eetkamer. De ruime woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin toe die is gelegen op het westen. Via de woonkamer is er ook toegang tot de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en 5-pits gaskookplaat en toegang tot de eetkamer. Naast de eetkamer bevindt zich de ruime berging met wasmachine aansluiting en een 2e badkamer met een douche en de sauna!

Eerste verdieping: Bij aankomst op de eerste verdieping heb je toegang tot 3 ruime slaapkamers (optie tot 4). Ook bevindt zich hier de 2de badkamer die netjes is voorzien van mooie vloer en wandtegels, ligbad, douche, wastafelmeubel en een toilet. Naast de rechter slaapkamer aan de voorzijde zit er een inloop kledingkast.

Verduurzaming
De VVE heeft een lening afgesloten om bij de woningen gelegen aan o.a. Bankwerkerij verduurzamingsmaatregelen te nemen. Alle kozijnen worden vervangen en daarvoor komen in de plaats kunststof kozijnen met HR+++glas. De kosten voor de verduurzaming zijn verwerkt in de servicekosten. De servicekosten bedragen nu €292,93 inclusief €173,54 voor de lening. De lening voor de verduurzaming heeft een termijn van 20 jaar. Na 20 jaar zullen de servicekosten weer lager zijn. Na de verduurzaming zal het energielabel van B naar een A label gaan. Waardoor ook de maandlasten omlaag gaan.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1986
• Woonoppervlakte ca. 124 m2
• Actieve VVE, servicekosten bedragen € 292,93,- per maand voor het appartement en € 27,24,- voor de berging
• Servicekosten zijn inclusief € 173,54,- voor de aflossing lening t.b.v. kunststof kozijnen en HR++ glas
• Erfpacht afgekocht tot 2035, daarna eeuwigdurende erfpacht met een jaarlijkse canon van € 320,75,-
• CV-installatie Intergas 2021
• Sauna op de eerste verdieping
• Eigen berging
• Ligging nabij het IJ en het pontje naar het centrum van Amsterdam
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars