Te koop in Amsterdam

Bakkumstraat 36

1024 VZ, Amsterdam 

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

De Waterlandpleinbuurt is een ruim opgezette wijk met veel openbaar groen. In een rustige zijstraat van de IJdoornlaan kun je de nieuwe bewoner worden van dit lichte, ruimtelijk ingedeelde driekamerappartement met twee balkons. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht en dankzij de ligging op de bovenste verdieping heb je niet alleen mooi uitzicht, maar is het appartement ook heel licht. Bij het appartement hoort een berging in de onderbouw en voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Na een paar minuten lopen sta je in het winkelgebied Waterlandplein en aan de overzijde van de Ringsloot ligt tuindorp Nieuwendam met leuke restaurantjes en koffietentjes. Met de fiets ben je snel bij winkelcentrum boven ’t IJ en het Purmerplein. Verder zijn er scholen, kinderopvang en een bushalte in de buurt. Na 5 minuten fietsen ben je bij het metrostation van de Noord-Zuidlijn, waardoor je snel bij Amsterdam CS en in het centrum bent. Liever met de pont naar het centrum? Het is maar 10 minuten fietsen door het mooie Noord.

Indeling:

Appartementengebouw:
Op de begane grond is de gezamenlijke entree met de brievenbussen en intercom. Met de trap zijn de bovengelegen verdiepingen en de kelder te bereiken. Het appartement is gesitueerd op de bovenste verdieping, waar het uitzicht het allermooist is en je heel rustig woont.

Appartement:
Wat direct opvalt, is dat dit appartement heel ruimtelijk is ingedeeld. De hal staat in open verbinding met de woonkamer en heeft een brede doorgang naar de keuken. In bijna het hele appartement ligt laminaat en door de grote ramen valt veel licht naar binnen.
Doordat de eettafel in de keuken staat, kan de woonkamer geheel als zitkamer worden ingericht. Zo heb je genoeg ruimte voor een grote bank, dressoir en een tv-meubel. In de hoek van de woonkamer is een deur naar het balkon aan de voorzijde.
In de keuken staat een nette wandopstelling met een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. Aan de andere zijde, in een hoge keukenkast, zijn de koelkast en vriezer ingebouwd. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon aan de achterzijde.
Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan een grenst aan het balkon aan de voorzijde. Met een oppervlakte van 11.7 en 10.3 m² zijn beide kamers in te richten als tweepersoonskamer.
Tussen de slaapkamers zijn de badkamer en toiletruimte gesitueerd. In de badkamer is de originele granitovloer behouden en de ruimte is ingedeeld met een douchehoek, wastafel en ook de wasapparatuur kan hier staan.

Buiten:
Dit appartement heeft twee balkons, gesitueerd op het noorden en zuiden. Zo kun je kiezen of je in de zon of schaduw wil zitten. Dankzij de ligging op de bovenste verdieping heb je mooi uitzicht en veel privacy. Zo zie je de groene boomtoppen en het brede, mooie plantsoen dat vlak om de hoek ligt.

Omgeving:
De Waterlandpleinbuurt is een zeer groene, rustige buurt in Amsterdam Noord. Geniet van de ruimte en de vele voorzieningen, terwijl het bruisende centrum binnen handbereik is. Via de Zuiderzeeweg heb je een goede aansluiting op de Ring A10 en natuurgebied Waterland is een fantastische plek om te wandelen, fietsen en varen.

Parkeren:
Aan de voorzijde van het gebouw is, net als in de directe omgeving, voldoende openbare (gratis) parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 66 m²
– Energielabel D
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
– Gezonde en professioneel beheerde VvE
– Twee balkons (noord en zuid)
– Glasvezel aansluiting
– Ruimtelijke indeling met een grote woonkamer en gezellige eetkeuken
– Twee slaapkamers
– VvE bijdrage € 82,- per maand

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars