Te koop in Amsterdam

Baden Powellweg 253

1069 LH, Amsterdam 

€ 265.000,- k.k.

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een woning met een zonnig balkon en waanzinnig uitzicht? Dan is dit wellicht de perfecte woning voor jou. Dit keurige t is gelegen op de zesde verdieping van het complex ‘Aeckerstein’ aan de Baden Powellweg. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren. Verder is het complex voorzien van blokverwarming en heeft een centrale warmwatervoorziening.

Indeling
Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke entree met bellenplateau en brievenbussen. Hier vind je twee liften en de trap.

Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de keuken (welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur), badkamer (welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel) slaapkamer en als laatste de woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je waanzinnig uitzicht over Amsterdam. Het balkon, welke is gesitueerd op het zuidoosten, is te bereiken door de openslaande deuren waardoor je letterlijk het zonnetje in huis kan halen.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heb je op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit je binnen enkele minuten op de A4, A9 en de A10. ok op loopafstand tref je winkelcentrum “Dukaat” met een diversiteit aan winkels. Voor en rondom het complex vind je voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vind je daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

Eigendomssituatie:
Het complex ligt op een perceel grond, wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt € 70,33 per jaar. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 van toepassing. Na het einde tijdvak (15-10-2037) is de erfpacht eeuwigdurend vastgeklikt op een bedrag van €101,36, welke jaarlijks wordt geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1965
-Appartementsrecht
-Oppervlakte 44 m2
-Complex voorzien van 2 liften
-Gratis parkeren voor de deur
-Gemeenschappelijke fietsenberging
-Eigen berging in de onderbouw
-Erfpachtcanon bedraagt €70,33 tot en met 15-10-2037. Daarna is de erfpacht eeuwigdurend vastgeklikt op een bedrag van €101,36 welke jaarlijks wordt geïndexeerd.
-Servicekosten € 296,12 p/m inclusief stookkosten €57,78, warm water, opstalverzekering en reservering onderhoud.
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars