Te koop in Amsterdam

Andries Snoekstraat 97

1065 TC, Amsterdam 

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Op zoek naar een centraal gelegen eengezinswoning in het geliefde “BlueBanddorp” in Slotervaart? Dan is deze 3-kamer eindwoning met zonnige tuin op het zuiden grenzend aan een groen hofje iets voor jou!

Het deel van de wijk waarin deze woning is gelegen is ontworpen door architect F.J. van Gool die hier de zogenaamde “zaagtand” woningen introduceerde. De daklijst van alle woningen is voorzien van een blauw boeiboord. Dit boeiboord gaf aanleiding tot het ontstaan van de bijnaam van deze wijk:“ het Bluebanddorp”.

Indeling:
Wanneer je binnenkomt stap je direct de lichte doorzon woonkamer met open keuken in. De keuken is geplaatst in een handige hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereik je de op het zuiden gesitueerde zonnige achtertuin met achterom en ruime schuur. Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, het separate toilet (welke is voorzien van een zwevend closet en fonteintje) en de badkamer welke is voorzien van een grote jacuzzi en wastafelmeubel.

Ligging en bereikbaarheid
De woning is gelegen aan een groen hofje in het rustige ‘Bluebanddorp’ in Slotervaart. Deze woonwijk kenmerkt zich door zijn vele groen en speelmogelijkheden voor kinderen. De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4, A9 en A10). Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij meerdere supermarkten op het Sierplein waar je binnen 5 minuten naar toe kan wandelen. Hier vind je tevens een aantal speciaalzaken. De woensdagmarkt op het plein is een aantal jaren geleden nog uitgeroepen tot Beste Markt van Nederland. Het gezellige Hoofddorpplein ligt op 5 minuten afstand fietsen (of 3 tramhaltes vanaf nabijgelegen Metrostation Heemstedestraat). In de directe omgeving vind je verder een divers aanbod van uitgaansgelegenheden, zoals een theater, bioscoop en een groot aantal restaurants en cafeetjes. Met 10 minuten fietsen bereik je het Vondelpark voor een fijne wandeling. Binnen dezelfde tijd ben je bij de recreatiegebieden Sloterpark, de Oeverlanden / De Nieuwe Meer (allen met zwemstrand en haventjes) of het Rembrandtpark. Volop mogelijkheden dus voor uiteenlopende outdoor-activiteiten als hardlopen, fietsen, tennissen, voetballen, zeilen en zwemmen.

Eigendomssituatie
De woning ligt op een perceel grond, wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, is afgekocht tot en 16 januari 2052. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 van toepassing. Na het einde tijdvak (16-01-2052) is de erfpacht eeuwigdurend. Dit bedrag staat nu op € 216,99 en wordt jaarlijks geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1959
– Woonoppervlakte 76 m2
– 2 Riante slaapkamers
– Vlakbij uitvalswegen A4, A5, A9, A10, OV en Schiphol;
– Eindwoning
– Energielabel E
– Gemeentelijk monument
– Erfpachtcanon is afgekocht t/m 15-01-2052, daarna eeuwigdurend
– Riante tuin op het zuiden
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars