NVM-Makelaar Vijfhuizen

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Vijfhuizen

Wil jij een huis kopen in Vijfhuizen? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Vijfhuizen begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Vijfhuizen. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Vijfhuizen

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Vijfhuizen. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Vijfhuizen biedt een rustige woonomgeving met een landelijke uitstraling, nabijheid tot stedelijke voorzieningen en goede bereikbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke woonplaats is.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

Vijfhuizen heeft diverse woningtypen, variërend van historische boerderijen tot moderne nieuwbouwwoningen en gezinsvriendelijke huizen.

De woningprijzen in Vijfhuizen variëren, maar zijn vaak gemiddeld, wat het toegankelijk maakt voor verschillende doelgroepen.

Vijfhuizen heeft een historie als agrarisch gebied en is bekend vanwege de Geniedijk, een historisch waterstaatkundig verdedigingswerk.

Vijfhuizen ligt dichtbij recreatiegebieden zoals Park Vijfhuizen en de Geniedijk, wat mogelijkheden biedt voor wandelen, fietsen en ontspanning.

Buurten kunnen in populariteit variëren, maar Vijfhuizen heeft vaak rustige wijken met groene omgevingen die gewaardeerd worden.

Vijfhuizen is goed bereikbaar per auto en heeft beperkte openbaarvervoersmogelijkheden, met nabijgelegen treinstations in Haarlem en Hoofddorp.

Ons ervaren makelaarsteam in Vijfhuizen biedt lokale expertise en persoonlijke begeleiding om een succesvolle vastgoedtransactie te waarborgen.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888