Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

NVM-Makelaar Purmerend

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Purmerend

Wil jij een huis kopen in Purmerend? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Purmerend begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Purmerend. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Purmerend

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Purmerend. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Purmerend is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege de combinatie van historische charme, moderne voorzieningen, goede bereikbaarheid en het groene karakter van de omgeving.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

In Purmerend zijn verschillende woningtypen beschikbaar, van eengezinswoningen tot appartementen, waardoor er voor diverse woonbehoeften iets te vinden is.

De gemiddelde woningprijzen in Purmerend variëren, maar over het algemeen biedt de stad een breed scala aan betaalbare woningen in diverse prijsklassen.

De historie van Purmerend gaat terug tot de middeleeuwen en wordt gekenmerkt door zijn agrarische oorsprong. De historische gebouwen in het centrum getuigen van de rijke geschiedenis van de stad.

Purmerend biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Purmerbos voor natuurliefhebbers en de historische Koemarkt voor gezelligheid en horeca.

Momenteel zijn populaire buurten in Purmerend onder andere Weidevenne vanwege zijn moderne voorzieningen en kindvriendelijke omgeving, en de historische binnenstad met zijn charme en gezellige sfeer.

Purmerend is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Met uitstekende snelwegverbindingen en een goed netwerk van bussen en treinen is de stad goed bereikbaar voor zowel auto- als OV-reizigers.

Onze makelaars in Purmerend bieden volledige ondersteuning bij zowel het kopen als verkopen van huizen. Wij kennen de lokale markt goed en begeleiden verkopers met effectieve marketing en ondersteunen kopers bij het gehele aankoopproces.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888