NVM-Makelaar Krommenie

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Krommenie

Wil jij een huis kopen in Krommenie? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Krommenie begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Krommenie. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Krommenie

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Krommenie. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Krommenie is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege zijn rustige karakter, groene omgeving, historische charme en de goede bereikbaarheid naar stedelijke voorzieningen. 

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

In Krommenie zijn verschillende woningtypen beschikbaar, van eengezinswoningen tot appartementen, waardoor er voor diverse woonbehoeften iets te vinden is.

De gemiddelde woningprijzen in Krommenie variëren, maar over het algemeen biedt de stad betaalbare opties voor woningzoekenden.

De geschiedenis van Krommenie gaat terug tot de Middeleeuwen en is verbonden met de industriële ontwikkeling, met historische gebouwen zoals de papiermolen ‘De Schoolmeester’.

Krommenie biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Agathepark voor ontspanning en het Wormer- en Jisperveld voor natuurliefhebbers.

Momenteel zijn populaire buurten in Krommenie onder andere het oude centrum met zijn historische architectuur en de wijk Rosarium vanwege zijn groene omgeving en moderne voorzieningen.

Krommenie is goed bereikbaar per auto, met nabijgelegen snelwegen, en heeft goede busverbindingen. De stad is ook toegankelijk voor fietsers en heeft een station voor treinreizigers.

Onze makelaars in Krommenie bieden volledige ondersteuning bij zowel het kopen als verkopen van huizen. Wij kennen de lokale markt goed en begeleiden verkopers met effectieve marketing en ondersteunen kopers bij het gehele aankoopproces.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888