NVM-Makelaar Hoofddorp

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Hoofddorp

Wil jij een huis kopen in Hoofddorp? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Hoofddorp begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Hoofddorp. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Hoofddorp

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Hoofddorp. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Hoofddorp combineert stedelijke gemakken met groene gebieden, goede voorzieningen en een strategische ligging nabij Schiphol.

De woonplaats had in 2021 77.885 inwoners.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

Hoofddorp biedt een divers woningaanbod, van moderne appartementen tot eengezinswoningen en nieuwbouwprojecten.

De woningprijzen in Hoofddorp variëren, maar zijn over het algemeen toegankelijker dan in nabijgelegen steden.

Na de drooglegging van de Haarlemmermeer (1849-1852) werd in 1853 besloten om twee dorpen te stichten. Deze twee dorpen, Kruisdorp en Venneperdorp, waren in het midden van de polder gesitueerd.In de gemeenteraadsvergadering van 12 november 1868 werd besloten het toenmalige Kruisdorp voortaan “Hoofddorp” te noemen.

Buurten kunnen in populariteit variëren, maar Hoofddorp biedt diverse wijken die verschillende behoeften en smaken aanspreken.

Hoofddorp is uitstekend bereikbaar per auto, heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer en ligt dicht bij de luchthaven Schiphol.

Ons ervaren makelaarsteam in Hoofddorp staat klaar met lokale kennis en persoonlijke begeleiding om een succesvolle vastgoedtransactie te waarborgen.

Het Wandelbos aan de Boslaan, tussen het station en het centrum is het oudste park van Hoofddorp. Sinds 2023 wordt dit wandelbos samen met het omliggend groen heraangelegd als Stadspark Hoofddorp. Het nieuwe park moet het centrum van Hoofddorp verbinden met het stationsgebied.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888