Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

NVM-Makelaar Heemstede

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Heemstede

Wil jij een huis kopen in Heemstede? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Heemstede begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Heemstede. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Heemstede

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Heemstede. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Heemstede biedt een combinatie van groen, historische architectuur en uitstekende voorzieningen, waardoor het een gewilde woonplaats is.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

Heemstede heeft een gevarieerd woningaanbod, van statige herenhuizen tot moderne appartementen en gezinsvriendelijke eengezinswoningen.

De woningprijzen in Heemstede variëren, maar zijn over het algemeen bovengemiddeld vanwege de aantrekkelijke locatie en voorzieningen.

Heemstede heeft een rijke geschiedenis, met historische landgoederen en karakteristieke panden die de omgeving sieren.

Buurten kunnen in populariteit variëren, maar Heemstede heeft vaak geliefde wijken met verschillende stijlen en voorzieningen.

Heemstede is goed bereikbaar per auto en heeft uitstekende treinverbindingen naar omliggende steden.

Wil je een huis kopen of verkopen in Heemstede? De huizenmarkt in Heemstede heeft een redelijke doorlooptijd. Huizen staan soms maar 2 weken te koop, maar vaak wat langer. 

Ons ervaren makelaarsteam in Heemstede biedt lokale kennis en persoonlijke begeleiding om het koop- of verkoopproces succesvol te laten verlopen.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888