NVM-Makelaar Heemskerk

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Heemskerk

Wil jij een huis kopen in Heemskerk? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Heemskerk begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Heemskerk. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Heemskerk

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Heemskerk. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Heemskerk is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege de combinatie van historische en moderne aspecten, groene voorzieningen, en de nabijheid van zowel de kust als stedelijke gebieden.

De gemeente telt 39.451 inwoners

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

In Heemskerk zijn verschillende woningtypen beschikbaar, waaronder eengezinswoningen, appartementen en historische panden, wat diverse mogelijkheden biedt voor woningzoekenden.

De gemiddelde woningprijzen in Heemskerk variëren, maar over het algemeen biedt de stad een mix van woningtypen in verschillende prijsklassen.

De geschiedenis van Heemskerk gaat terug tot de Middeleeuwen, en de oude dorpskern met de Oudheidkamer en Slot Assumburg getuigen van het historische verleden.

Heemskerk biedt diverse recreatiemogelijkheden, waaronder het Heemskerkse Bos en het strand van Wijk aan Zee voor natuurliefhebbers. Ook beschikt Heemskerk  over verschillende sportverenigingen

Populaire buurten in Heemskerk zijn onder andere de wijk Broekpolder vanwege zijn moderne voorzieningen en het oude centrum met historische charme.

Heemskerk ligt aan de A9 tussen Haarlemmermeer en Alkmaar. Station Heemskerk bevindt zich aan de uiterste oostrand van Heemskerk vlak bij de buurgemeente Beverwijk. In Heemskerk stopt tweemaal per uur de sprinter van Hoorn richting Haarlem en Amsterdam Centraal

Onze makelaars in Heemskerk bieden volledige ondersteuning bij zowel het kopen als verkopen van huizen. Wij kennen de lokale markt goed en begeleiden verkopers met effectieve marketing en ondersteunen kopers bij het gehele aankoopproces.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888