NVM-Makelaar Duivendrecht

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Duivendrecht

Wil jij een huis kopen in Duivendrecht? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Duivendrecht begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Duivendrecht. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Duivendrecht

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Duivendrecht. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Duivendrecht is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege zijn charmante dorpssfeer, groene omgeving, goede bereikbaarheid en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

In Duivendrecht zijn verschillende woningtypen beschikbaar, variërend van historische huizen tot moderne appartementen, waardoor er diverse mogelijkheden zijn voor woningzoekenden.

De gemiddelde woningprijzen in Duivendrecht variëren, maar over het algemeen biedt het dorp een mix van woningtypen in verschillende prijsklassen.

De geschiedenis van Duivendrecht gaat terug tot de Middeleeuwen en is nauw verbonden met de ontwikkeling langs de rivier de Amstel. Het oude kerkje en historische boerderijen getuigen van het verleden.

Duivendrecht biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Amstelpark en het Diemerpark voor groen en ontspanning, en de nabijgelegen Amstel voor watersportactiviteiten.

Populaire buurten in Duivendrecht zijn onder andere het oude dorpscentrum vanwege zijn charmante karakter en de wijk Oud-Duivendrecht vanwege zijn groene omgeving en goede bereikbaarheid.

Duivendrecht is goed bereikbaar per auto, met nabijgelegen snelwegen zoals de A2 en A10, en heeft uitstekende trein- en busverbindingen. Het station Duivendrecht biedt goede verbindingen naar omliggende steden.

Onze makelaars in Duivendrecht bieden volledige ondersteuning bij zowel het kopen als verkopen van huizen. Wij kennen de lokale markt goed en begeleiden verkopers met effectieve marketing en ondersteunen kopers bij het gehele aankoopproces.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888