Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

NVM-Makelaar Assendelft

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Assendelft

Wil jij een huis kopen in Assendelft? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Assendelft begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Assendelft. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Assendelft

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Assendelft. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Assendelft is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege zijn rustige sfeer, groene omgeving, moderne voorzieningen en de nabijheid van zowel natuur als stedelijke gebieden.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

In Assendelft zijn verschillende woningtypen beschikbaar, van eengezinswoningen tot appartementen, wat diverse mogelijkheden biedt voor woningzoekenden.

De gemiddelde woningprijzen in Assendelft variëren, maar over het algemeen biedt het dorp een scala aan betaalbare woningopties.

De geschiedenis van Assendelft gaat terug tot de Middeleeuwen, en het dorp heeft een rijk agrarisch en handelsverleden. Het Oostzijderveld met zijn historische boerderijen getuigt hiervan.

Assendelft biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals het groene recreatiegebied ’t Twiske en de nabijgelegen Zaanse Schans voor culturele uitstapjes.

Populaire buurten in Assendelft zijn onder andere Saendelft vanwege zijn moderne nieuwbouwwoningen en het historische Dorp met zijn karakteristieke uitstraling.

Assendelft is goed bereikbaar per auto, met nabijgelegen snelwegen, en heeft goede busverbindingen. Het treinstation van Krommenie-Assendelft biedt treinverbindingen naar verschillende steden.

Onze makelaars in Assendelft bieden volledige ondersteuning bij zowel het kopen als verkopen van huizen. Wij kennen de lokale markt goed en begeleiden verkopers met effectieve marketing en ondersteunen kopers bij het gehele aankoopproces.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888