Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

NVM-Makelaar Amsterdam-Oost

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Amsterdam-Oost

Wil jij een huis kopen in Amsterdam-Oost? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Amsterdam-Oost begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Amsterdam-Oost. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Amsterdam-Oost

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Amsterdam-Oost. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Amsterdam-Oost is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege zijn bruisende sfeer, culturele diversiteit, groene parken, en de centrale ligging ten opzichte van het stadscentrum en andere voorzieningen.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

In Amsterdam-Oost zijn verschillende woningtypen beschikbaar, van karakteristieke herenhuizen tot moderne appartementen, wat diverse opties biedt voor woningzoekenden.

De gemiddelde woningprijzen in Amsterdam-Oost variëren, maar over het algemeen weerspiegelen ze de populariteit van het gebied met een mix van woningtypen in diverse prijsklassen.

De geschiedenis van Amsterdam-Oost is rijk, met historische wijken zoals de Plantagebuurt en het voormalige Oost-Indische karakter van de Indische Buurt, wat de diversiteit van de buurt weerspiegelt.

Amsterdam-Oost biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Oosterpark en het Flevopark voor groen en ontspanning, en het Tropenmuseum voor culturele ervaringen.

Populaire buurten in Amsterdam-Oost zijn onder andere de Indische Buurt vanwege zijn diversiteit aan winkels en eetgelegenheden, en het Oosterparkgebied vanwege zijn groene omgeving en culturele evenementen.

Amsterdam-Oost is goed bereikbaar per auto, met uitvalswegen zoals de A10, en heeft uitstekende tram- en busverbindingen. Fietsers kunnen genieten van fietsvriendelijke routes door de diverse wijken.

Onze makelaars in Amsterdam-Oost bieden volledige ondersteuning bij zowel het kopen als verkopen van huizen. Wij kennen de lokale markt goed en begeleiden verkopers met effectieve marketing en ondersteunen kopers bij het gehele aankoopproces.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888