NVM-Makelaar Amsterdam-Noord

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Amsterdam-Noord

Wil jij een huis kopen in Amsterdam-Noord? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Amsterdam-Noord begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Amsterdam-Noord. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Amsterdam-Noord

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Amsterdam-Noord. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Amsterdam-Noord is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege de mix van historische charme en moderne voorzieningen, de nabijheid van groene gebieden, de artistieke sfeer en de goede bereikbaarheid naar het stadscentrum.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

In Amsterdam-Noord zijn diverse woningtypen beschikbaar, van historische panden tot moderne appartementen en gezinswoningen, waardoor er voor elke voorkeur iets te vinden is.

De gemiddelde woningprijzen in Amsterdam-Noord variëren, maar liggen over het algemeen lager dan in het stadscentrum. Ze zijn afhankelijk van de buurt en het type woning.

De historie van Amsterdam-Noord wordt gekenmerkt door zijn industriële verleden, met voormalige scheepswerven en pakhuizen die nu zijn omgevormd tot creatieve ruimtes.

Amsterdam-Noord biedt diverse recreatiemogelijkheden en natuurlijke kenmerken, zoals het Vliegenbos voor groen en ontspanning, en het IJ voor watersport en activiteiten.

Ja, momenteel zijn specifieke buurten in Amsterdam-Noord populair, waaronder NDSM-werf vanwege zijn creatieve sfeer en hippe uitstraling, en ook het Van Der Pekbuurt vanwege zijn diversiteit aan winkels en restaurants.

Amsterdam-Noord is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Met de auto is er een goede verbinding via de IJ-tunnel, en het gebied is goed bediend door bussen en de Noord-Zuidlijn voor snel openbaar vervoer.

Onze makelaars in Amsterdam-Noord bieden volledige ondersteuning bij het kopen en verkopen van huizen. We begeleiden verkopers met effectieve marketing en promotie, en helpen kopers bij het gehele aankoopproces met deskundig advies.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888