Tussenwoning

De inschrijving voor de eengezinswoningen en appartementen in Switi fase 3C is gesloten.

OMSCHRIJVING

Deze houten tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 125 m2 en handige berging. Hier heb je dus alle ruimte voor het hele gezin. De woning is standaard voorzien van 3 slaapkamers. De groene omgeving en het park zijn de perfecte plek voor buurtbewoners om samen te komen. PS Heb je ook de bamboe gevel en privéparkeerplaats gezien?

Neem een kijkje!

Kom binnen en betreed een ruim opgezet leefgedeelte waar je een eet- of zitkamer kan maken met aan de achterzijde een open keuken. Hoe fijn is het om vanuit de keuken door de schuifpui het buitengedeelte aan het water te kunnen betreden? In zomer kun je hier heerlijk zitten voor een drankje of een diner. Op de begane grond bevindt zich ook een toilet en de meterkast.

Woonkamer op 1e verdieping

Op de 1e verdieping is nog een ruim en heerlijk licht vertrek. Perfect dus voor de woonkamer! Ook vind je hier een fijne slaapkamer. Met de trap kom je op de 2e verdieping waar twee woningbrede slaapkamers zijn. Op deze verdieping bevinden zich ook de badkamer en de technische ruimte.

SWITI! WOONGELUK IN AMSTERDAM ZUIDOOST

Rustig wonen in Amsterdam Zuidoost met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat kan in het nieuwbouwplan Switi. Een nieuw, sfeervol woongebied, direct naast het Nelson Mandelapark. In totaal komen hier 220 eengezinswoningen. De centrale ligging en de ruime woningen maken Switi dé plek om te wonen in Amsterdam Zuidoost.

SWITI FASE 3C

In fase 3C worden alle huizenvolledig van hout en bamboe gemaakt! Switi fase 3C bestaat uit 24 rijwoningen en 45 appartementen waarbij duurzaamheid een belangrijk pijler is. Bij het ontwerp van het gebouw, de keuze van de materialen en de werkzaamheden tijdens de bouw is en wordt rekening gehouden met het milieu. De aandacht voor het milieu komt verder tot uitdrukking door verschillende toepassingen en uitvoeringen zoals:

– Voor zowel de eengezinswoningen als appartementen wordt veelal hout en bamboe gebruikt.
– Isolatie in de vloeren, gevels en daken.
– Het gebruik van recyclebare en geprefabriceerde materialen, waar mogelijk.
– Toepassing van duurzame materialen die onderhoudsarm zijn en lang mee gaan.
– Houtmaterialen met FSC of PEFC keurmerk.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.