Tuinwoningen

VERTICAL Tuinwoningen

De XL Tuinwoningen van VERTICAL kenmerken zich door een royale gelijkvloerse open ruimte en hebben een verdieping. De Tuinwoningen liggen op de tweede, derde of vierde verdieping aan de daktuin en hebben een eigen terras.
De vijf Tuinwoningen van VERTICAL zijn beschikbaar in de formaten XL en XXXL.

De Tuinwoningen zijn op dit moment nog in ontwikkeling en daarom niet in verkoop, naar verwachting start de verkoop van dit woningtype medio 2020. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de projectsite www.amsterdamvertical.com en blijf op de hoogte.

Met een ruim aantal woningen, shared facilities, een tuin op hoogte en vier unieke woningtypes voegt VERTICAL een nieuw woonklimaat toe aan de Amsterdamse woningmarkt. VERTICAL is het begin van iets moois in Sloterdijk-Centrum. En jij kunt daar onderdeel van zijn. Momenteel zijn de bijzondere appartementen en eigentijdse maisonnettes in verkoop. Inmiddels is de bouw gestart!.

De royale tuinwoningen en luxe stadswoningen zijn nog in ontwikkeling. Bekijk de momenteel beschikbare woningen op de woningfinder via de projectsite www.amsterdamvertical.nl!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.