Terraswoning

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

In de stoere woontoren Track 8 komen 5 van deze terraswoningen beschikbaar, in woonoppervlakte variërend van circa 74 tot 86 m2. Het zijn 2-laagse woningen met de entree, separaat toilet en een grote woonkamer/keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De woningen hebben ruimterras op het oosten dat uitkijkt op het pocket park. Aan de achterzijde grenzen de woningen aan het binnenterrein van Track 8. Iets voor jou?

Kom binnen!

Via het eigen terras betreed je de voordeur van de woning, waar je binnenkomt in de hal. Hier vind je de meterkast en het toilet. Door de deur rechtdoor kom je binnen in de grote ruimte voor de woonkamer/keuken, met lekker veel ramen aan 3 zijden. Hier is tevens een open trap naar boven, met daaronder een ruime berging waar je de wasmachine en droger kwijt kunt. Een aantal van de terraswoningen heeft aan het einde van deze trapberging een deur die toegang biedt tot het binnenterrein.

Ruime slaapkamers

Op de 1e verdieping hebben alle terraswoningen een overloop met toegang tot de 2 ruime slaapkamers, die bij de meeste bouwnummers tevens zijn voorzien van lekker veel ramen. Ook is hier een techniekruimte en tot slot de badkamer, voorzien van wastafel, douche en 2e toilet. Track 8 is een stoer woongebouw met een terrasvormige architectuur, en veel aandacht voor groen en duurzaamheid. Zo worden de woningen gasloos opgeleverd, voorzien van onder andere vloerverwarming en aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.