Stadswoningen

VERTICAL Stadswoningen

De Stadswoningen zijn op dit moment nog in ontwikkeling en daarom niet in verkoop, naar verwachting start de verkoop van dit woningtype medio 2020. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.amsterdamvertical.com en blijf op de hoogte.

Met een ruim aantal woningen, shared facilities, een tuin op hoogte en vier unieke woningtypes voegt VERTICAL een nieuw woonklimaat toe aan de Amsterdamse woningmarkt. VERTICAL is het begin van iets moois in Sloterdijk-Centrum. En jij kunt daar onderdeel van zijn. Momenteel zijn de bijzondere appartementen en eigentijdse maisonnettes in verkoop, hiervan is de bouw inmiddels gestart!

De royale tuinwoningen en luxe stadswoningen zijn nog in ontwikkeling. Bekijk de momenteel beschikbare woningen op de woningfinder op de projectsite!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.