Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Riant

Met een woonoppervlakte van 133 m2, zijn de 3 Riant-appartementen uniek in fase 2 van Park Valley, op de grens van Amsterdam en Diemen. Hier woon je omringd door de natuur, met wandelpaden en speelplekken tussen de bomen, maar ook vlak bij de grote stad Amsterdam! En bovendien in een comfortabel nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers. Er is hier genoeg leefruimte voor jou alleen, jullie samen, of wellicht een (toekomstig) gezin! Interessant? Lees snel meer over deze ruime appartementen.

RUIMTE VOOR KOOKEILAND
De Riant-appartementen liggen verdeeld over de 1e t/m de 3e verdieping en hebben een praktische indeling, met een ruime woonkamer. Hier vind je ook de aansluitingen voor de keuken en behoort een fraai kookeiland tot de mogelijkheden. De woonkamer is georiënteerd op het zuidwesten en biedt via een deur toegang tot het terras. De slaapkamers bevinden zich aan de andere kant van het appartement.

GENOEG SLAAPKAMERS
Via de L-vormige hal kom je in de overige vertrekken van het appartement. Er zijn 3 slaapkamers, gericht op het zuidwesten, een separaat toilet en de badkamer, die standaard is ingericht met 2e toilet. In het appartement vind je 2 bergingen met in 1 van de bergingen ook de aansluiting voor een wasmachine. Net als alle woningen in Park Valley hebben deze Riant-appartementen een comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing.

PARKEREN
Bij elk appartement bieden we de mogelijkheid om een parkeerplaats af te nemen in de garage onder het complex. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar met laadpaal voor €49.500 en zonder laadpaal voor €37.500.

Park Valley is de nieuwe woonwijk binnen de Holland Park-buurt in Diemen. In de tweede fase van Park Valley komen 59 appartementen met verschillende woonoppervlaktes variërend van 50m2 tot 149m2. Benieuwd naar de verschillende appartementen en de prijsindicaties? Het nieuwe aanbod staat nu live op de website.

AANBOD PARK VALLEY FASE 2A BLOK I EN J
Alle woningen in fase 1 van Park Valley zijn verkocht. Het is dus tijd om te starten met de voorbereidingen van de volgende fase van dit nieuwbouwproject in Diemen. Fase 2a Blok I en J bestaat uit 59 appartementen in 6 verschillende typen.

PLANNING
De eerste fase met 41 koopwoningen is eind 2023 opgeleverd. De verkoop van fase 2 start in het voorjaar van 2024. Dit zijn 59 appartementen in verschillende soorten en maten. De bouw van deze fase start naar verwachting in het 2e kwartaal van 2025 en de oplevering in het 3de kwartaal van 2026.

INTERESSE?
Heb jij interesse in een van deze woningtypen in Park Valley fase 2? Maak dan nu alvast een Mijn Eigen Huis-account aan markeer je favoriete woning(en) met het hartje via de projectwebsite. De komende periode komt er steeds meer informatie beschikbaar zoals artist impresssions, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Als belangstellende ontvang je de nieuwsbrief en ben je steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én je hoort het wanneer de start verkoopdatum bekend is. Naar verwachting is dit nog voor de zomer 2024!