Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

M

In fase 2 van Park Valley vind je 15 van deze compacte 3-kamerappartementen. Met een woonoppervlakte van circa 68-76 m2, comfortabele vloerverwarming, 2 slaapkamers en een terras of balkon, zijn dit heerlijke appartementen. Compact en op een unieke plek, omringd door de natuur van Park Valley natuurlijk. Een fantastische plek om te wonen!

FIJNE BUITENRUIMTE
Deze 3-kamerappartementen zijn te bereiken met de trap of lift. De voordeur bevindt zich aan een gang die wordt gedeeld met andere appartementen. Je komt binnen in de hal die toegang biedt tot het toilet, de technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine, badkamer met wastafel en douche, 2 ruime (slaap)kamers en de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Hier heb je een fraaie leefruimte met toegang tot het balkon. De appartementen op de 5e verdieping beschikken over een terras dat bereikbaar is via de hal. Hier kun je nog heerlijk vertoeven na een lange werkdag. Even tot rust komen en genieten van het groene uitzicht.

2 RUIME (SLAAP)KAMERS
Via de hal bereik je de 2 (slaap)kamers. Maak je van deze 2e kamer een werkplek, logeerruimte of misschien wel een eigen gym? Aan jou de keus! De appartementen hebben een comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing.

PARKEREN
?Bij elk appartement bieden we de mogelijkheid om een parkeerplaats af te nemen in de garage onder het complex. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar met laadpaal voor €49.500 en zonder laadpaal voor €37.500.

Park Valley is de nieuwe woonwijk binnen de Holland Park-buurt in Diemen. In de tweede fase van Park Valley komen 59 appartementen met verschillende woonoppervlaktes variërend van 50m2 tot 149m2. Benieuwd naar de verschillende appartementen en de prijsindicaties? Het nieuwe aanbod staat nu live op de website.

AANBOD PARK VALLEY FASE 2A BLOK I EN J
Alle woningen in fase 1 van Park Valley zijn verkocht. Het is dus tijd om te starten met de voorbereidingen van de volgende fase van dit nieuwbouwproject in Diemen. Fase 2a Blok I en J bestaat uit 59 appartementen in 6 verschillende typen.

PLANNING
De eerste fase met 41 koopwoningen is eind 2023 opgeleverd. De verkoop van fase 2 start in het voorjaar van 2024. Dit zijn 59 appartementen in verschillende soorten en maten. De bouw van deze fase start naar verwachting in het 2e kwartaal van 2025 en de oplevering in het 3de kwartaal van 2026.

INTERESSE?
Heb jij interesse in een van deze woningtypen in Park Valley fase 2? Maak dan nu alvast een Mijn Eigen Huis-account aan markeer je favoriete woning(en) met het hartje via de projectwebsite. De komende periode komt er steeds meer informatie beschikbaar zoals artist impresssions, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Als belangstellende ontvang je de nieuwsbrief en ben je steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én je hoort het wanneer de start verkoopdatum bekend is. Naar verwachting is dit nog voor de zomer 2024!