Lutonhof 120, 1043 EG AMSTERDAM

BIEDEN VANAF PRIJS

Met een Energielabel A++(++) en ‘gasloos’ wonen willen we allemaal; maar Je wenst er niet al te lang op te willen wachten? Dan is dit je unieke kans om eerste bewoner in dit gloednieuw (duurzaam)
2-kamer appartement in Motown Track 6 te Sloterdijk-Centrum te worden.

Een geheel nieuw hoekappartement van 40 m2 met terras van circa 10 m2 beschikbaar in een modern bruisend stadsdeel Sloterdijk in Amsterdam West, op loopafstand van NS station Sloterdijk.
Een nieuwe woonwijk met geweldig groene (fiets) verbindingen naar binnenstad of zelfs het strand van Bloemendaal aan Zee.

In het nieuw te realiseren Motown track 6 (oplevering staat gepland in eerste kwartaal van 2024) staat ‘hèt leven’ centraal. Het appartement voldoet aan alle huidige gemakken in het kader van duurzaamheid. Lekker met de buren een borrel doen gaat makkelijk op het gezamenlijk dakterras of in het sfeervolle binnenhofje. De deelauto’s in de onderliggende kelder bieden volop flexibiliteit. En door de ligging naast het station Sloterdijk, ben je zo op Schiphol, of Rotterdam, Den Haag, Leiden of Utrecht. En met de metro, bus, tram, fiets of zelfs te voet, ligt de Amsterdamse binnenstad binnen bereik.

In rap tempo transformeert Sloterdijk City van business district naar een diverse wijk met woningen, innovatieve en creatieve bedrijven, horeca en andere voorzieningen.
Een fijne toekomstige plek om te wonen met veel aandacht voor groen in de wijk.
Ook bij Motown is veel aandacht voor het verticale groen aan de gevels; bijvoorbeeld door vaste plantenbakken als afscheiding van het terras. Voor wandelaars en fietsers zijn brede paden / stroken aanwezig. De horeca is al up and running, met bijvoorbeeld Wattshub en Brett.

Dit hoekappartement geeft je alle privacy. Achter de voordeur zit een hal. Daarachter tref je een gang met een directe toegang tot het slaapgedeelte met badkamer en apart toilet. Aan het einde van de gang loop je de lichte / zonnige woonkamer in. Daarnaast heb je een berging met installaties en de mogelijkheid voor plaatsing van wasmachine en -droger. De woonkamer is leuk opgezet met keuken op de langste wand en 2 openslaande deuren naar het ruime terras van maar liefst circa 10 m² met de heerlijke avondzon.

Kijk voor meer inspiratie ook op de website nieuwbouw-motown.nl

VVE
De VVE bestaat maar deze is in praktische zin nog niet actief opgericht. Een indicatie van de nog door de VVE te besluiten servicekosten is € 2,50 per m2 per maand. Het beheer wordt het eerste jaar na oplevering verzorgd door NeWoMij.

Lage energiebehoefte
Met de juiste oriëntatie van Motown Track 6 en 8, een goed isolerende schil en vernieuwende energieconcept beperken we de energievraag. Daarnaast zorgen het groen en de opslag van water er voor dat de behoefte aan koeling beperkt is. MOTOWN heeft o.a. een eigen warmte-/koudeopslag (WKO-installatie) en zonnepanelen.

Erfpacht
– de voorwaarden van 2016 inzake eeuwigdurende erfpacht
– jaarlijkse (te indexeren) canon is per 2023 € 1.167,48
– eerste rechtstreekse (eigen) canonbetaling aan de gemeente is per 1 januari 2024
– eeuwigdurend afkopen is mogelijk, vraag de makelaar naar de mogelijkheden

Bijzonderheden;
– de verkoopprijs is op basis van een Bieden vanaf procedure
– Nieuw in aanbouw met een geplande oplevering voor Q-1 2024;
– Woningborg-Garantie is van toepassing;
– De woning is voorzien van sanitair en tegelwerk; Zelf dien je nog te zorgen voor de aankoop en installatie van de keuken, vloer en wandafwerking;
– Aangezien de woning in aanbouw is, zal het energielabel bij oplevering vanuit de aannemer worden overhandigd.
De energieklasse is hierdoor nog indicatief.
– Het eventuele voordeel van de overdrachtsbelasting komt ten goede aan verkoper;
– Eigendomsoverdracht in overleg; kan spoedig plaatsvinden.
– Notariskeuze verkoper; notariskantoor Brummelhuis
– LET OP: een bezichtiging is (nog) niet mogelijk omdat het appartement nog niet is opgeleverd.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.