L

Wonen op rails-afstand van geliefd Amsterdam, met take-away koffie en eten om de hoek en een goede school voor de deur. Lijkt dat jou iets en zoek je een comfortabel nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers? Dan past een appartement Large in Park Valley perfect bij jou. Van dit type komen er 13 beschikbaar in fase 2 van ‘de vallei’. Deze appartementen, met een woonoppervlakte van circa 82-98 m2, bevinden zich verspreid over de 1e t/m de 5e verdieping en hebben een eigen buitenruimte met uitzicht op groen. Hier woon je heerlijk.

BALKON OF TERRAS
Deze appartementen hebben een heerlijke woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken en toegang tot het balkon of terras. Hier zie je straks de zon opkomen of geniet je na een lange werkdag nog van de avondzon. Beide met uitzicht op het prachtige groen dat Park Valley een fijne plek maakt om te wonen. De entreehal van het appartement, met ruimte voor de garderobe, biedt toegang tot alle vertrekken van de woning.

3 SLAAPKAMERS
Via de hal kun je naar de 3 slaapkamers en de badkamer, voorzien van wastafel en douche. Ook is hier een separaat toilet en een technische ruimte waar je de wasmachine kwijt kunt. Net als alle woningen in Park Valley hebben de Large appartementen een comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing.

PARKEREN
Bij elk appartement bieden we de mogelijkheid om een parkeerplaats af te nemen in de garage onder het complex. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar met laadpaal voor €49.500 en zonder laadpaal voor €37.500.

Park Valley is de nieuwe woonwijk binnen de Holland Park-buurt in Diemen. In de tweede fase van Park Valley komen 59 appartementen met verschillende woonoppervlaktes variërend van 50m2 tot 149m2. Benieuwd naar de verschillende appartementen en de prijsindicaties? Het nieuwe aanbod staat nu live op de website.

AANBOD PARK VALLEY FASE 2A BLOK I EN J
Alle woningen in fase 1 van Park Valley zijn verkocht. Het is dus tijd om te starten met de voorbereidingen van de volgende fase van dit nieuwbouwproject in Diemen. Fase 2a Blok I en J bestaat uit 59 appartementen in 6 verschillende typen.

PLANNING
De eerste fase met 41 koopwoningen is eind 2023 opgeleverd. De verkoop van fase 2 start in het voorjaar van 2024. Dit zijn 59 appartementen in verschillende soorten en maten. De bouw van deze fase start naar verwachting in het 2e kwartaal van 2025 en de oplevering in het 3de kwartaal van 2026.

INTERESSE?
Heb jij interesse in een van deze woningtypen in Park Valley fase 2? Maak dan nu alvast een Mijn Eigen Huis-account aan markeer je favoriete woning(en) met het hartje via de projectwebsite. De komende periode komt er steeds meer informatie beschikbaar zoals artist impresssions, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Als belangstellende ontvang je de nieuwsbrief en ben je steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én je hoort het wanneer de start verkoopdatum bekend is. Naar verwachting is dit nog voor de zomer 2024!