Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Kalimeris

BOUW GESTART!

Type Kalimeris – K
Woningtype Kalimeris (K), 4-kamer appartement
Type Kalimeris heeft een woonoppervlakte van circa 99 m². In het midden van de westgevel biedt het een fantastisch uitzicht over de gemeenschappelijke binnentuin. Laat de zon maar lekker naar binnen schijnen.

De helft van het appartement bestaat uit een ruime doorzon woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer stap je zo op het dakterras of galerij balkon. Trek na het werk lekker een drankje open en geniet. De andere helft van het appartement is onderverdeeld in 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet en inpandige berging. Je kunt één van de slaapkamers ook prima inrichten als werkkamer. De twee appartementen op de eerste verdieping hebben directe toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. De vier overige appartementen, gelegen op de tweede en derde verdieping vanuit de galerij.

In totaal zijn er 6 woningen van dit type in Geins II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. Deze parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 99 m²
– 4-kamer appartement
– Bruynzeel keuken met inbouw apparatuur
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Gelegen op de eerste tot en met derde verdieping
– Entree via de gemeenschappelijke binnentuin (1e) of galerij (2e en 3e)
– Dakterras van circa 53 m² (1e) of galerij balkon van circa 6 m² (2e en 3e) gericht op het westen
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.