Jasmijn

Type Jasmijn – J1 en J2
Woningtype Jasmijn (J1 en J2), 4-kamer appartement
Type Jasmijn heeft een woonoppervlakte van circa 99 m². Het is een bijzonder ruim hoekappartement met maar liefst 4 kamers. Dit appartement heeft de voordeur in de gemeenschappelijke hal, met toegang tot het trappenhuis, de galerij en de lift.

De woonkeuken biedt ruimte voor een groot gezin en geeft toegang tot het balkon waar het heerlijk vertoeven is. Vanuit de hal open je de deuren naar de 3 slaapkamers en de badkamer. Ook het toilet en inpandige berging zijn vanuit de hal toegankelijk. Een ideale gelijkvloerse woning met voldoende privacy voor elke bewoner. Gelegen op de tweede tot en met de vierde verdieping. Ontmoet je buurtbewoners in de groene gemeenschappelijke binnentuin, bereikbaar vanuit de galerij.

In totaal zijn er 6 woningen van dit type in Geins II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. Deze parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 99 m²
– 4-kamer hoekappartement
– Bruynzeel keuken met inbouw apparatuur
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Gelegen op de tweede tot en met vierde verdieping
– Entree via de gemeenschappelijke hal
– Balkon van circa 5 m² gericht op het noorden of zuiden
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

Samen de buurt maken in Gein!
Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein.

Alles dichtbij
Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

Maak ‘t Geins!
Geins wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Er is ruimte voor 134 koopwoningen, rondom een gemeenschappelijke binnentuin voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Zuidoost. Je kunt kiezen uit vier verschillende woningtypen, van compacte twee- en driekamerappartementen van circa 70 m², royale drie- en vierkamerappartementen van circa 83 m² en 99 m², maisonnettes van circa 99 m² tot herenhuizen en meergeneratiewoningen van maar liefst circa 138 en 149 m ². Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen buitenruimte. Welk woningtype is jouw favoriet?

Planning
We verwachten in april 2024 te kunnen starten met de bouw. Circa twee jaar later kunnen de woningen worden bewoond.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.