Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Horizon

Wonen op een plek waar Amsterdam een horizon heeft.

Voor een appartement in aanmerking komen?
Als je kans wilt maken op een appartement in Floating Gardens is het belangrijk dat je nu in actie komt. Maak een account aan en geef de bouwnummers van jouw voorkeur aan. De inschrijving is reeds gesloten! Je kan je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Een uniek nieuwbouwproject met 31 duurzame koopappartementen van circa 90 tot 123 m2 in Amsterdam. Floating Gardens vormt met haar drie daktuinen de groene verbinding tussen de natuur en de stad. Biodivers, klimaatadaptief en circulair.
Het award-winnende ontwerp van Orange Architects siert straks de entree van Sloterdijk-Centrum. Uptown Sloterdijk: Van versteende kantoorlocatie naar gewilde, groene stadswijk.

Zo in de stad, bij het strand én op het station
Woon je hier, dan heb je een indrukwekkend uitzicht op de rest van Amsterdam. Fietsend ben je in een kwartier in de binnenstad. Of wandel naar Station Sloterdijk en neem de bus of trein. Dan ben je er net ze snel. Er even tussenuit? Het strand van Zandvoort bereik je met de auto of de trein in een half uur. Verder ligt het Westerpark naast de deur én heb je in de buurt volop sportmogelijkheden.

Voor iedereen een thuis
Met plezier nemen we je mee door Floating Gardens, een ‘Mixed Use Gebouw’ met koopappartementen, vrije sector en midden segment huurappartementen én een school met kinderdagopvang op de begane grond. De woontoren, de school en de kinderdagopvang hebben ieder een eigen entree. Kortom, voor iedereen een fijn thuis én ruimte om elkaar te ontmoeten. Ontmoet buren, familie en vrienden in de tuinen óf in de gezamenlijke ontmoetingsplekken op de 3e, 4e of 5e verdieping.

Voor een appartement in aanmerking komen?
Als je kans wilt maken op een appartement in Floating Gardens is het belangrijk dat je nu in actie komt. Maak een account aan en geef de bouwnummers van jouw voorkeur aan. Dan krijg je voorrang bij de toewijzing t.o.v. de inschrijvingen die zijn geplaatst na Start Verkoop.
www.floating-gardens.nl

Aanbod koopappartementen Floating Gardens
Er is veel te kiezen, zowel in ligging, indeling als in grootte. “Hier heeft Amsterdam een horizon” is de leidraad. Om jouw zoektocht makkelijker te maken, hebben wij de appartementen verdeeld in 4 typen. Op de projectwebsite staan de bijzonderheden per type omschreven. We zetten de 4 appartementstypen voor je op een rij.

City
• 5e t/m 7e verdieping
• Woonoppervlak: 90 t/m 102 m2
• Koopsom vanaf: € 560.500,-

Garden
• 8e verdieping
• Woonoppervlak: 103 t/m 123 m2
• Koopsom vanaf: € 695.850,-

Sky
• 16e verdieping
• Woonoppervlak: 103 t/m 122 m2
• Koopsom vanaf: € 675.250,-

Horizon
• 19e verdieping
• Woonoppervlak: 103 t/m 123 m2
• Koopsom vanaf: € 726.750,-

De appartementen worden meer dan compleet afgebouwd zodat je extra comfort ervaart. Zoals stompe binnendeuren, een zeer uitgebreid elektrapakket en de voorbereiding voor een kookeiland. De appartementen worden opgeleverd inclusief fraai sanitair- en tegelwerk en een separate berging en exclusief een keuken. Eventueel kun je aanvullend een parkeerplaats kopen in de parkeerkelder.

Bekijk het koopwoningaanbod op www.floating-gardens.nl
Ontdek wonen in Uptown Sloterdijk op www.uptownsloterdijk.nl

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.