Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Fritilaria

BOUW GESTART!

Type Fritilaria – F1
Woningtype Fritilaria (F1), 3-kamer appartement

Type Fritilaria heeft een woonoppervlakte van circa 70 m². Het is een fraai en compact 3-kamerappartement. Dit type vind je in Geins I op de begane grond. De woning wordt aangeboden met KoopStart.

In dit type word je vanuit de entree direct verwelkomt in de gezellige woonkamer met open keuken. Door de grote raampartijen heb je mooi zicht op groen. Dat geldt ook voor de 2 slaapkamers die tegenover de badkamer met toilet zitten. De gezellige gemeenschappelijke binnentuin is via de buitenzijde bereikbaar net als de stallingsgarage.

In totaal zijn er 2 woningen van dit type op de begane grond in Geins I. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 70 m²
– 3-kamer appartement
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Eigen entree vanaf de straat
– Voortuin van circa 16 m² gericht op het oosten
– KoopStart regeling van toepassing
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.