Friends

De verhuur van Ravelijn is gestart!
Inschrijven kan tot en met 23 april via de projectwebsite.

WIL JIJ WONEN MET EEN VRIEND OF VRIENDIN? KIES VOOR EEN FRIENDS-APPARTEMENT (DRIEKAMER)!

Is het jouw wens om te gaan wonen met een vriend- of vriendin zonder dat je daarmee een relatie hebt? Dan is Ravelijn misschien precies wat jullie zoeken! Bij Ravelijn bieden we namelijk Friends Appartementen aan! We hebben de voordelen voor je in kaart gebracht:

10 woningen
Je deel de woonkamer, de keuken én de huur, met je eigen slaap- en badkamer
Circa 66 m2 tot 80 m2
Buitenruimte van circa 5 m2 (begane grond 15 m2)
2 slaapkamers én 2 badkamers
Aparte berging voor wasmachine en droger
Inclusief sausklare wanden, moderne badkamer en luxe keuken met inbouwapparatuur
Gasloos, energiezuinig en voorzien van vloerverwarming en lichte vloerkoeling

Wanneer je vanuit Amsterdam Watergraafsmeer Diemen binnen rijdt, passeer je aan de linkerzijde de Arent Krijtstraat. Op de hoek van de Arent Krijtstraat, die je direct naar het centrum leidt, is project Ravelijn in aanbouw.

Ravelijn aan de rand van Diemen Centrum ligt uitstekend; naast het woongebouw bevindt zich de tramhalte vanwaar je in 5 minuten in Watergraafsmeer bent en in 15 minuten in Amsterdam-Centrum en met de auto ben je binnen 1 minuut op de oprit van de A10, vanwaar je snel de A1, A2 of A9 bereikt.
Diemen heeft twee NS-stations. Station Diemen ligt aan de spoorlijn Amsterdam-Almere/Amersfoort en station Diemen-Zuid heeft een directe verbinding met Schiphol/Den Haag en Lelystad/Hilversum.

Aan de voorzijde van het project ligt een kruispunt met de Venserbrug en het water van de Weesper Trekvaart. In de omgeving zijn veel voorzieningen. De Arent Krijtstraat is een uitloper van het centrum met aan beide kanten van de straat winkels en horeca in de plint. Hier bevinden zich o.a. een fietsenwinkel, bloemenwinkel, Indonesische toko, ijssalon, pizzeria, chocolaterie, snackbar, tandarts, kapper en opticien. Een supermarkt en andere winkels bevinden zich op circa 5 minuten fietsen.
Verder heb je op zo’n 5 minuten fietsen allerlei recreatiemogelijkheden, zoals het grootste sportpark van Amsterdam, een zwembad en iets verder het Park Frankendael, het Diemerbos en de Diemerpolder.