Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Euphorbia

BOUW GESTART!

Woningtype Euphorbia E, 3-kamer appartement

Type Euphorbia heeft een woonoppervlakte van circa 70 m². Het is een fraai en compact 3-kamerappartement. Dit type vind je in Geins II op de 2e en 3e verdieping. De woning wordt aangeboden met KoopStart.

Dit type heeft een entree met brede hal die toegang geeft tot de keuken met aansluitend de woonkamer. Daarnaast ook tot de 2 slaapkamers, badkamer en aparte toilet. Vanuit de hal heb je ook directe toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Deze is ook voor alle bewoners van Geins gewoon toegankelijk via de galerij.

In totaal zijn er 3 woningen van dit type op de 2e en 3e verdieping in Geins II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 70 m²
– 3-kamer appartement
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Tweede en derde verdiepingen
– Entree via de galerij
– Galerij balkon van circa 6 m² gericht op het westen
– KoopStart regeling van toepassing
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.