Dubbellaagse woning

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Het comfort van een nieuwbouwappartement in het hippe MO*town, maar wél met voldoende ruimte? Wat dacht je van een van deze dubbellaagse woningen op de 5e/6e of 7e/8e etage van Track 8. Deze woonoppervlakte van deze 3- of 4-kamerwoningen varieert van circa 85 tot 127 m2. Ook heb je natuurlijk een eigen buitenruimte, met bovendien een gunstige zonligging op het zuiden of westen. Kortom, een fijne woning voor jullie – wellicht toekomstige of samengestelde – gezin!

Veel varianten

Door de trapsgewijze architectuur is bijna geen appartement in dit stoere woongebouw hetzelfde. Dat geldt ook voor deze 6 dubbellaagse woningen. Zo zijn er maisonnettes met op de 1e woonlaag alleen de entreehal en het toilet, maar ook woningen met de woonkamer/keuken-ruimte beneden en op de 2e woonlaag de slaapkamers en badkamer. Sommige woningen hebben boven een separaat toilet, bij andere is dit opgenomen in de badkamer. De wasmachine en droger kun je kwijt in de techniekruimte óf in een aparte inpandige berging. Kortom, genoeg variatie om te kunnen voldoen aan uiteenlopende woonwensen.

Zonnige buitenruimtes

Deze dubbellaagse woningen zijn allemaal voorzien van een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon, een loggia of een dakterras gericht op het zuiden of westen. Eén van de woningen heeft zelfs 2 buitenruimtes. In Track 8 staat ontmoeten centraal, hier kom je elkaar tegen. Ook is er veel aandacht voor groen en duurzaamheid. Zo worden de appartementen gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.