C1

Woningtype Clematis (C1), 3-kamer appartement

Type Clematis heeft een woonoppervlakte van circa 70 m². Het is een fraai en compact 3-kamerappartement. Dit type vind je in Geins II op de begane grond. De woning wordt aangeboden met KoopStart.

In dit type speelt het leven zich af in de ruime woonkamer met open keuken. Gezellig samen koken en kletsen over je werkdag. De woonkamer beschikt over een prettige lichtinval en geeft toegang tot de voortuin waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie. Vanuit de hal, waar zich ook de badkamer bevindt, heb je toegang tot de slaapkamers. De gezellige gemeenschappelijke binnentuin is via de buitenzijde bereikbaar net als de stallingsgarage.

In totaal zijn er 4 woningen van dit type op de begane grond van Geins II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 70 m²
– 3-kamer appartement
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Eigen entree vanaf de straat
– Gevel- en voortuin van circa 12 tot 13 m² gericht op het oosten
– KoopStart regeling van toepassing met korting op de marktwaarde

Koopsomindicatie € 355.000 op basis van eeuwigdurend afgekochte erfpacht

Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
Genoemde koopsomindicatie is een ‘Vanaf’-prijsindicatie; de definitieve koopsommen, met een maximaal verschil van 2%, worden vóór start verkoop vastgesteld.