Bovenwoning

Van der Pekbuurt – VERKOOP START BINNENKORT

Wil jij wonen op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad?

Oud in een nieuw jasje, een buurt met meer groen dan steen, een charmant dorp in de stad. Je kunt de geliefde Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord op allerlei manieren omschrijven. Het tuindorp wordt ingrijpend gerenoveerd. Binnenkort zijn er weer 28 woningen aan de beurt. Iets voor jou?

Jouw woning in de Van der Pekbuurt
In totaal worden in de Van der Pekbuurt door Dura Vermeer 64 woningen gefaseerd verkocht en gerenoveerd. Het gaat om 31 benedenwoningen met tuin, 31 bovenwoningen en twee eengezinswoningen. In deze geliefde buurt gaan op dinsdag 4 februari 28 karakteristieke beneden- en bovenwoningen in verkoop: 20 woningen aan de Ranonkelkade met huisnummers 2 t/m 11 en acht woningen in de Anemoonstraat met huisnummers 2 t/m 8.

Start (online) verkoop op korte termijn!
Wonen aan de Ranonkelkade betekent wonen met vrij uitzicht over het water. De benedenwoningen hebben een tuin met berging, de bovenwoningen minimaal twee slaapkamers en een balkon of loggia. Deze woningen met individueel karakter en een minimale plafondhoogte van 260 cm bieden een gevoel van vrijheid, licht en ruimte. Alle woningen hebben de bijzondere jaren ’20 architectuur met speels gevelbeeld. Waar mogelijk worden binnen ook enkele originele elementen behouden. Denk aan de houten spanten op zolder. Het leuke van deze woningen is dat ze bijna allemaal qua indeling verschillend zijn.

Je koopt de woning incl. 50 jaar afgekochte erfpacht, keuken waardecheque en sanitair.
Prijzen voor een benedenwoning vanaf € 300.000 v.o.n. en voor een bovenwoning € 435.000 v.o.n.

Maak alvast je account aan via de projectsite om niets te missen!
Heb je nog vragen? Neem contact op met ons.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.