Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Aronia A1

BOUW GESTART!

Type Aronia – A1
Woningtype Aronia (A1), 3-kamer tweelaagse stadswoning

Type Aronia heeft een woonoppervlakte van circa 99 m2. Het is een schitterende tweelaagse stadswoning die net dat beetje meer ruimte biedt.

Je komt thuis in de smaakvolle woonkeuken op de begane grond. De woonkamer is op de eerste verdieping, je kunt dat natuurlijk ook omwisselen. Op de eerste verdieping 2 en mogelijkheid tot 3 slaapkamers en de badkamer. De royale woonkamer of woonkeuken op de eerste verdieping is verbonden aan het dakterras. Deze buitenruimte heeft een oppervlakte van 8 tot 14 m² en biedt voldoende kans op zon en gezelligheid en grenst aan de gemeenschappelijke binnentuin.

In totaal zijn er 15 woningen van dit type verdeeld over Geins I en II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 99 m²
– 3-kamer appartement (optie 4-kamer) + woonkeuken
– Bruynzeel keuken met inbouw apparatuur
– Badkamer met douche, wastafel en toilet
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Gelegen op de begane grond en eerste verdieping.
– Eigen entree vanaf de straat
– Geveltuin op de begane grond en dakterras op de eerste verdieping grenzend aan de gemeenschappelijke daktuin
– Buitenruimtes van 8 tot 14 m² gericht op het noorden, zuiden of westen
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.