Appartementen

VERTICAL – Type Appartementen

Welk appartement past bij jou? De diversiteit aan appartementen in VERTICAL is groot. Vrijwel alle appartementen hebben een unieke indeling en zijn beschikbaar in de formaten S, M, L, XL, XXL, XXXL. Benieuwd naar het verschillende aanbod? Bekijk de informatie en woningplattegronden op de website www.amsterdamvertical.com

Uitvoeringsniveau
Alle appartementen in VERTICAL East en West zijn uitgevoerd met luxe uitgevoerde sanitair en tegelwerk, fraaie Svedex binnendeuren en Heijmans SlimWonen huisbesturing. De heeft de architect de indeling van de woonkamer en slaapkamers reeds ontworpen. De keuken zit niet standaard bij de woning, maar KeukenVision heeft speciaal voor VERTICAL een aantal mooie projectaanbiedingen gemaakt.
Bovengenoemde is allemaal terug te vinden in het document ‘Uitvoeringsniveau woningen’ op de projectsite.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.