Appartement XXL

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je nog wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Met een woonoppervlakte van circa 107/108 m2 behoort dit XXL-appartement tot de grootste woningen van Park Valley fase 1, de woonvallei op de grens van Amsterdam en Diemen. Ontmoet je buren op het collectieve dakterras of geniet op je eigen balkon in stilte van het uitzicht op het prachtige Bergwijkpark. Je woont hier omringd door de natuur, met wandelpaden en speelplekken tussen de bomen. Bovendien is een eigen parkeerplaats in de garage in de koopsom inbegrepen. En dát vlak bij Amsterdam! Met 3 slaapkamers biedt dit comfortabele doorzon-appartement genoeg ruimte voor jou alleen, jullie samen, of wellicht een (toekomstig) gezin!

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.