Appartement XXL

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Met woonoppervlaktes variërend van 90 tot maar liefst 132 m2, behoren de XXL-appartementen tot de grootste woningen in het stoere woongebouw Track 8 in MO*town Sloterdijk. Hier woon je in een bruisende stadswijk in ontwikkeling, op een ideale locatie in een appartement dat verzekerd is van maximaal licht, lucht én uitzicht. Bovendien is er veel aandacht voor groen en voor ontmoeten, waardoor Track 8 de aantrekkelijke sfeer draagt van een buurtschap. Is een van deze ruime 3- of 4 kamerappartementen misschien iets voor jou?

Lekker veel ruimte

De 8 XXL-appartementen hebben een praktische indeling en bieden lekker veel woonruimte. Door de trapsgewijze architectuur van dit eigenzinnige woongebouw, is er veel variatie in de onderlinge woningplattegronden. Zo kun je onder andere kiezen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers en voor 1 of 2 badkamers. Alle appartementen hebben een prettige lichtinval en bovendien een ruimtelijke sfeer dankzij de glasdeur tussen de hal en woonkamer/keuken. Tot slot beschikken zij over een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon, loggia of dakterras.

Duurzaam wonen

Net als alle woningen in het stoere woongebouw Track 8, waarin veel aandacht is voor groen en duurzaamheid, zijn deze appartementen gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een worden aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp. De wasmachine en droger kun je kwijt in de techniekruimte, of een aparte inpandige berging. Je fiets(en) stal je in de gemeenschappelijke ruimte in de kelder.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.