Appartement XS

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Op zoek naar een compacte studio of 2-kamerappartement in MO*town? Kijk dan eens naar deze XS-appartementen in het duurzame woongebouw Track 8, waarvan er 16 beschikbaar komen. Deze appartementen, met een woonoppervlakte van 40-49 m2, zijn er in 2 varianten: als studio of 2-kamer appartement. Een aantal bouwnummers heeft bovendien een eigen loggia of dakterras gelegen op het zuiden of oosten. Nieuwsgierig? Kom binnen!

Comfortabele studio’s

De 2 studio’s bevinden zich op de 1e verdieping van Track 8 en hebben een woonoppervlakte van 49 m2. Je komt binnen in de hal, die toegang biedt tot alle ruimtes. Naast de badkamer zijn er een separaat toilet en een technische ruimte. Door de glasdeur rechtdoor betreed je de heerlijk lichte woonkamer met ruimte voor een open keuken. Hier is tevens een open slaapkamer. Je woont compact, in een comfortabel nieuwbouwappartement dat van alle gemakken is voorzien.

Aparte slaapkamer

De overige XS-appartementen bevinden zich verdeeld over de 2e, 3e, 5e, 6e en 8e verdieping van het woongebouw en zijn – in tegenstelling tot de studio’s – voorzien van een afgesloten ruime slaapkamer. De indeling van deze appartementen verschilt per bouwnummer; zo zijn er woningen met een separaat toilet, terwijl dit bij andere appartementen in de indeling van de badkamer is opgenomen. Ook hebben sommige bouwnummers een loggia of dakterras op het zuiden of oosten. Binnenkort komen de plattegronden beschikbaar, met de indeling per bouwnummer.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.